REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
27.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

George Măndilă: „În Mamaia nu aveam alge, dar au apărut, din păcate, din cauza caniculei“

George Măndilă: „În Mamaia nu aveam alge, dar au apărut, din păcate, din cauza caniculei“

Georgiana BOGLEA 18 iulie 2024 | 00:00 286

Când vine vorba de turiști, stațiunea Mamaia nu are motiv să se plângă cu siguranță. Mamaia este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de la malul Mării Negre, iar OMD Constanța încearcă din răsputeri să le facă turiștilor vacanța de neuitat.

George Mandila: „in Mamaia nu aveam alge, dar au aparut, din pacate, din cauza caniculei“plaja din Mamaia

Neversea a fost un festival așteptat de toți cu sufletul la gură, iar asta s-a putut observa și în numărul de rezervări de la hoteluri în acea perioadă.

George Mandila: „in Mamaia nu aveam alge, dar au aparut, din pacate, din cauza caniculei“festivalul Neversea

Treaba merge foarte bine. Sunt turiști mulți. Ca întotdeauna în perioada festivalurilor sunt mai mulți oameni. În perioada festivalului Neversea se lucrează la sută la sută capacitate și pe Mamaia și pe Constanța în zilele respective. Au fost ocupate hotelurile în totalitate. Acum în timpul săptămânii a mai scăzut puțin numărul de turiști, dar în weekend va crește iar, e totuși iulie și funcționează la capacitate maximă totul“, a declarat George Măndilă.

George Mandila: „in Mamaia nu aveam alge, dar au aparut, din pacate, din cauza caniculei“George Măndilă 

Dacă tot a venit vorba de festivaluri, chiar și festivalul Beach Please! care a avut loc în Costinești a adus un plus de turiști pe tot litoralul. Inclusiv stațiunea Mamaia a avut de câștigat de pe urma festivalului deoarece un număr mare de turiști au venit să se cazeze în stațiune.

George Mandila: „in Mamaia nu aveam alge, dar au aparut, din pacate, din cauza caniculei“festivalul Beach Please!

„A fost festivalul Beach Please! la Costinești cu prima ediție de amploare. A mai fost o ediție anul trecut, dar a fost mai micuță, acum a fost prima ediție de amploare. Acum să vedem cum se mișcă și acolo. E un lucru benefic pentru litoral în ansamblu pentru că Costinești oricum nu poate să țină toată capacitatea pe care o dezvoltă acest festival. Costinești este o stațiune mică și atunci oamenii se cazează de la Năvodari și până jos la Vama Veche pe tot litoralul. Cu mașina se ajunge ușor. Au făcut o parcare mare anul ăsta acolo, plus cei ce au venit la corturi, adică este un festival de amploare“, a zis George Măndilă.

Din cauza caniculei, algele au început să se îndesească, iar turiștii veniți la malul mării nu sunt foarte încântați de acestea. Totuși, George Măndilă, președintele OMD Constanța ține să ne liniștească.

Am văzut că în ultimele zile au apărut niște alge la malul mării. Acum vreo 10 zile când au fost primele materiale nu erau alge decât în sud. Acum am văzut că ne-au pus la un loc cu sudul. Noi pe Mamaia nu aveam alge. Acum într-adevăr au apărut datorită caniculei că întotdeauna. Asta e regula de zeci de ani de zile. Se întâmplă. Marea dezvoltă asemenea fenomene. Vin la mal. Apele Române își fac datoria. În fiecare noapte strâng foarte multe tone, dar se pare că producția e masivă. Să mai treacă puțin timp și o să dispară și algele. Tot timpul s-a întâmplat ceva. Vă aduceți aminte. E un fenomen periodic“, a spus George Măndilă.

George Mandila: „in Mamaia nu aveam alge, dar au aparut, din pacate, din cauza caniculei“alge pe plajă 

OMD Mamaia organizează în fiecare weekend a sezonului estival spectacole pentru că turiștii să se bucure și mai mult de timpul petrecut la mare, iar oamenii par a fi foarte încântați.

Vin oameni mulți la spectacolele organizate de noi. De tot ce circula pe faleză. Zona cazinoului s-a revitalizat fiindcă eu am găsit-o anul trecut goală, părăsită. Adică nu trecea nimeni pe acolo. Terasele erau toate închise. Acum de când au început, plus că anunțat că de la 1 mai până la 15 septembrie foarte multe evenimente acolo în fiecare weekend. Evident, ele sunt puse și pe panouri în stațiunea Mamaia și în Constanța. Plus că am umplut paginile noastre de internet din rețelele sociale. Avem afișe pe la hoteluri și restaurante. Deja oamenii știu cam ce artiști concertează în fiecare săptămână. Prin comunicarea națională se știe și prim țară. Vrem să devină un obicei. Zona a început să se miște, se mișcă frumos. În plus, la Perla facem și acolo concerte pentru copii în fiecare weekend. Deci cu alte cuvinte, în cele 2 puncte de interes din stațiune noi in piațeta Perla și în piațeta Cazino noi suntem prezenți și suntem foarte activi“, a declarat George Măndilă.

Cu alte cuvinte, putem spune că până acum sezonul estival este un real succes.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510