REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

George Scupra, reconfirmat președintele Ligii Aleșilor Locali a PNL Constanța!

George Scupra, reconfirmat președintele Ligii Aleșilor Locali a PNL Constanța!

Mirela PASCAL 11 noiembrie 2022 | 17:27 1709

Adunarea Generală a Ligii Aleșilor Locali a PNL Constanța l-a desemnat vineri, 11 noiembrie ., în funcția de președinte pe primarul orașului Ovidiu, George Scupra. Practic, acesta a fost reconfirmat pe funcție.

Acesta va fi secondat de trei prim-vicepreședinți: Ancuța Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu, Dana Constantinescu, consilier județean, și Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian.

Cine sunt vicepreședinții!

Vicepreședinți sunt: George Cojocaru, primarul din Murfatlar, Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, Liviu Negoiță, primarul din Cernavodă, Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței, Robert Șerban, primarul din Eforie, Iulian Soceanu, primarul din Techirghiol, Iulian Tudorache, primarul din Crucea, și Petre Urziceanu, primarul din Negru Vodă.

20 de membri supleanți

Membrii supleanți sunt în număr de 20, dintre aceștia amintim pe Costel Armăsescu, Adrian Costache, Vasile Delicoti, Florin Dinu, Viorel Dulgheru, Ion Dumitru, Doina Floroș, Marian Gălbinașu, Gheorghe Grosu, Dumitru Guriță, Mugur Mitrana, Gheorghe Moldovan, Mihalache Neamțu, George Nicola, Ioan Roman, Adrian Roșu, Denis Scabatura, Ionuț Serbu, Vasile Simion și Gianina Topolog.

Liga Aleșilor Locali se ocupă de coordonarea activității membrilor Partidului Național Liberal din administrația publică locală (primari, viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali), de identificarea, sintetizarea și elaborarea unor strategii în vederea rezolvării problemelor aleșilor locali și de asigurarea colaborării cu grupurile parlamentare PNL, cu comisiile de specialitate din cadrul structurilor PNL, cu societatea civilă în vederea continuării reformei în administrație și colaborarea cu structuri similare din cadrul altor partide liberale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677