REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.3° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

George Simion

George Simion

Virgil STOIAN 28 martie 2023 | 00:00 588

Liderul AUR, George Simion, a declarat luni, la Antena 3, că nu este adevărat că s-ar fi întâlnit în 2011 la Cernăuți cu un om al serviciilor secrete rusești, așa cum a spus Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării din Republica Moldova, că a auzit de la directorul SIS. Oameni răi, cum pot să zică așa ceva? Se știe doar că Simion nu este rusofil, el iubește România și atât.

George Simion

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti dreptate sa atacati pe simion,pe sosoaca etc.ca de ce? Statistica bobita...cati tineri intra la vot ( fac 18 ani la viitoarele alegeri?) Cati sunt intr-o anumita categ.de varsta 18-40? Stiu va e frica da culegeri ce ati semanat...toti au acasa pe cineva care injura PSD,PNL etc de ce ? Sugeti o ceapa....si stati cu morcovul in cwur cu iepurasi cu tot...Nici nu au inceput alelegerile si tremurati,mai stati ca vin si altii( cam cum au venit prostii aia de la Usr)
0
2
Oamenii s-au cretinizat complet. Din cauza unor sefi de joasa speta,schizoizi ,tembeli si ticalosi,popoarele pe care le tin sub bocanci sunt tinte ale lor,ale tembelilor internationali. A fi azi un cititor de literatura rusa,e ca prin 1945 unul de literatura germana. Japonezii civili din SUA au fost ostracizati dupa ,,Pearl Harbour'',de parca ei ar fi comandat atacul.Romanii urasc ce li se spune,pe langa propria tara si Dumnezeu. Suntem varza . Politica oricum nu serveste votantilor,dar a devenit si mai otravitoare fata de viata in sine. Prostia domina ,suntem in cod rosu de dileala.
4
0
Simion un golan ordinar, educat cu gașca dintre blocuri !
10
1
Simion este un pitic mental delirant
12
1
Exista o mica mare posibilitate ca rusii si chinezi sa se fi gandit la o CLONARE A ALIANTEI NATO. Vor sa faca un "NATO MADE IN CHINA" care sa aiba la temelie CHINA-RUSIA-INDIA-IRAN-COREEA DE NORD-BELARUS. Apoi vor sa adauge Ungaria, ROMANIA, Ucraina "denazificata", Serbia, Austria, probabil si Bulgaria, Croatia si mai mult ca sigur Turcia "prietenului Erdogan". Deci, probabil ca i-au convins pe idiotii utili Viktor Orban si George Simion ca vor "clona" pana si articolul 5 in acest nou "NATO MADE IN CHINA".Este posibil sa ofere BASARABIA ISTORICA ROMANIEI si apoi TRANSCARPATIA UNGARIEI si mai apoi, precum se intampla si in NATO, viitoarele tari membre ale "NOULUI NATO MADE IN CHINA" sa nu se poata ataca intre ele.Deci, asta ar elimina viitoare conflicte si "felierea ROMANIEI" precum am detaliat mai jos cu "autonomia secuilor", a basarabenilor rusofoni, a vorbitorilor de limba turca din Dobrogea. ACEST LUCRU AR FI PERICULOS, daca rusii si chinezii ar clona NATO, atunci AVEM O PROBLEMA!!!
55
2
Daca AUR+SOS si acolitii nu reusesc sa scoata ROMANIA din NATO dupa 2024, cum banuim ca incearca, atunci RUSIA NU POATE INCERCUI UCRAINA si nu poate castiga razboiul. Deci, razboiul se transforma in unul de uzura, va intra si BELARUS "in hora". Pentru ca sunt sigur ca Rusia si China au gandit astfel. Ucraina nu are un infinit de cetateni care pot fi inrolati in armata pentru apararea Ucrainei. Deci rusii vor aduce si nord coreeni, vor intra si aia din Belarus in in razboi cu Ucraina. Dar nu e intentia rusilor si chinezilor sa toace soldatii ucraineni, ci sa SLABEASCA armata NATO, dar mai ales sa dezbine din interior (DIVIDE ET IMPERA) UE si NATO. Cu cat razboiul "se lungeste", vor aparea tot mai multi idioti utili in taberele lui Viktor Orban, Le Pen, George Simion, Giorgia Meloni si alti putinisti fascisti. Ei vor deveni anti-ucraineni si ii vor goni din tarile lor ca in WW2... Vor cere renuntarea la sanctiuni economice, vor aduce PUTINISTI la conducerea tarilor lor. Asta vrea CHINA!
57
0
In primul rand, Rusia nu are nevoie de Ucraina, ci are nevoie ca "americanii si europenii globalisti din NATO" sa nu puna mana pe Ucraina. Cu alte cuvinte, pe putinisti nu i-ar deranja daca Ucraina ar disparea complet intr-un nou accident Cernobil, ca exemplu. Pentru ei Ucraina e doar "ZONA GRI/BUFFER ZONE" intre ce numesc ei URSS si NATO. La fel cum nici Moldova nu e cine stie ce "bogatie" de pamant. Rusia nu are nevoie de Moldova, are nevoie doar ca Romania sa nu faca UNIREA CU MOLDOVA. La fel cum nici de Transcarpatia si BASARABIA ISTORICA nu are nevoie Rusia. Le-ar ceda imediat, daca asta ar insemna sa impinga NATO la granitele din 1997 si sa scoata Romania si Ungaria din NATO. Apoi rusii au acces in SERBIA, AUSTRIA. Ba chiar ar avea si "drum drept" pentru gaze rusesti spre Germania si restul. Crimea si Donbas nu inseamna nimic pt rusi. Au planuri mai mari. PANDEMIA e MADE IN CHINA si a fost "pregatit terenul" pentru razboaiele care urmeaza. China vrea NATO la granitele din 1997.
57
0
Atat Viktor Orban care va scoate Ungaria din UE si NATO in schimbul Transcarpatiei oferite satanistul Putin", la fel si George Simion ar scoate ROMANIA din UE si NATO pentru a primi "cadou" BASARABIA romaneasca pe care ne-a furat-o tot URSS in WW2. Plus inapoierea tezaurul de aur romanesc care se afla in Moscova. Nu e deloc intamplator denumirea AUR. CALUL TROIAN pe care il pregateste Rusia pentru 2024 e facut din AURUL PR0STULUI. Viktor Orban si George Simion se bat cu pumnii in piept ca ei sunt "patrioti" si ca ar fi "interesul" Ungariei si "interesul" Romaniei sa accepte "oferta de nerefuzat" facuta de Putin, in schimbul "prieteniei" cu Rusia si iesirea din NATO. E la fel cum IUDA L-a vandut pe Iisus catre "CALAU" pentru cativa arginti. E TRADARE, nu "interesul" Romaniei! Orban va spune ca facem genocid impotriva secuilor. Putin: ca facem genocid impotriva rusofonilor din BASARABIA. Erdogan: ca facem rau turcilor din Dobrogea. Anticipati viitoarea "OPERATIUNEA SPECIALA" in ROMANIA?
53
1
George SImion spune despre politicienii din Moldova care vor ca Moldova sa urmeze parcursul european: "Ei nu vor sa-si piarda functiile, salariile, nu vor unirea cu Romania". Ceea ce este o MINCIUNA GROSOLANA!!! Faptul ca Romania nu s-a unit cu Moldova inca, se datoreaza in primul rand DODONISTILOR, trolilor rusi, agentilor rusi si sabotorilor transnistrieni care voteaza "pro-Rusia" si saboteaza alegerile din Moldova de ani de zile in schimbul unor ruble sau jumatati de vodka. ADEVARUL ESTE CA: George Simion MINTE si o face fix pentru ca el NU doreste ca ROMANIA sa se uneasca iar cu MOLDOVA, el vrea unirea cu intreaga BASARABIE ISTORICA (cu pamanturile romanesti care apartin acum LEGAL Ucrainei). Iar acest lucru confirma ca AURolacii sunt "agenti rusi". "UNIREA CU BASARABIA" se poate face doar cu acordul ROMANIEI SI UCRAINEI. Daca Rusia pune CONDUCERE MARIONETA in UCRAINA prin "operatiunea speciala", OFERA Romaniei BASARABIA!"OPERATIUNEA SPECIALA" vrea ca AUR sa scoata Romania din NATO
53
1
In concluzie, George Simion NU iubeste ROMANIA, ci o iubeste pe ma-sa si pe Ilinca Munteanu. Atat! Daca i-ar fi pasat de Romania, ar fi inteles ca viitorul Romaniei e in NATO si UE, alaturi de MOLDOVA. Rusia a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si e pe care sa o faca a 13-a oara, daca trece de Odesa si ajunge iar in BASARABIA ISTORICA si mai precis in MOLDOVA. In primul rand, "visul sau cel mare" este Unirea ROMANIEI CU BASARABIA. Asta nu se intampla atata timp cat Romania se afla in NATO. CLAR! Partidul AUR a aparut pentru a scoate PRIMA DATA Romania din NATO. AUR "a stricat" deja toate relatiile cu Moldova. Deci, nu le ramane decat sa INVADEZE MOLDOVA CU FORTA sau sa accepte oferta lui Putin. Clar AUR nu sunt "de-ai nostri", cei din AUR sunt "agenti rusi" prin definitie. AUR se face frate cu DRACU ca sa treaca puntea (BASARABIA). Rusia e unicul si vesnicul INAMIC al ROMANIEI. Cine iubeste ROMANIA, nu o duce langa inamic (RUSIA). Putin NU are CUVANT. AUR-CAL TROIAN RUS
55
1
Rusia mai poate castiga razboiul din Ucraina, DOAR DACA ROMANIA IESE DIN NATO! E SINGURA SANSA A LUI PUTIN! Pentru mine e clar ca George Simion si mai toti din AUR sunt "agenti rusi". Nu conteaza daca sunt rusofili sau nu, ei fac INTERESELE RUSIEI IN ROMANIA, fie chiar si indirect. Ei vor ca Romania sa iasa din UE si NATO, apoi Rusia sa inapoieze BASARABIA si tezaurul de aur al Romaniei. Bag mana in foc ca s-a discutat in spatele usilor inchise cu serviciile secrete ale Rusiei despre asa ceva. SUNT SIGUR DE ASTA! Daca Romania e scoasa din NATO de AUR+SOS si alt partid (posibil PSD) dupa alegerile din 2024, atunci Romania devine "noul BELARUS"-tara neutra, sluga a Moscovei. Deci, armata rusa va intra in Romania (precum face in BELARUS) si va ataca VESTUL UCRAINEI prin NORDUL ROMANIEI si prin SUD-VESTUL BELARUSULUI. Ucraina e astfel INCERCUITA, fara "ajutor occidental", deci Rusia ar castiga razboiul. Putin ar acorda Transcarpatia Ungariei si BASARABIA Romaniei. Asta vrea AUR - NATO 1997
54
1
De ce spun ca George Simion o iubeste doar pe ma-sa si pe Ilinca Munteanu, ci nu iubeste ROMANIA? Pentru ca, daca ar fi iubit ROMANIA ar fi inteles ca POPORUL ROMAN este de fapt ROMANIA, ci nu doar numele, ci nu doar harta, nici granitele nici nimeni altcineva. Poporul roman e ROMANIA. Ficare roman in parte. Iar romanii au facut revolutie sa scape de comunism, de dictatura, de rusi, de chinezi etc. Romanii au vrut in UE si NATO. Daca maine ar muri toti romanii din Romania, ar ramane doar pe hartie ROMANIA si pamanturile romanesti, iar in secunda doi, vin altii si isi infig steagul lor si il calca in picioare pe al nostru. Deci, Romania exista doar prin romani, prin poporul roman. Romania nu e Rusia care pune MAI SUS numele Rusiei si resursele tarii, decat rusii si poporul rus. Ca drept dovada, Putin care "iubeste Rusia" si vrea "noi pamanturi" e pe cale sa destrame ireversibil Rusia in anii urmatori. Asta risca si George Simion prin iesirea din NATO, "infratirea cu Rusia" pt BASARABIA
54
1
George Simion NU iubeste ROMANIA! George Simion o iubeste pe ma-sa si eventual pe Ilinca Munteanu ("mireasa partidului" - serbarea campeneasca. George Simion sa recunoasca, s-a insurat cu saraca fata doar pentru ca el avea o "gaura" enorma in CV. Pe langa faptul ca nu a realizat nimic in viata sa si ramane pana astazi doar un banal huligan din galerii, ramane doar fondatorul extremistilor, huliganilor interlopi din "UNITI SUB TRICOLOR", NOII GOLANI care ii aprindeau lumanari lui Iliescu in urma cu ceva ani, NOUA DREAPTA, Miscarea Legionara-grupare legionaro-fascisto-antisemita si putinista, in mod indirect, caci este total anti americanii si europenii "globalisti", adica impotriva LUMII LIBERE si democratiei. Ramane doar comunism,fascism, legionaro-naZi-rashism si atat. Nu era nici insurat si nu avea nici copii si nici prea mult timp ramas sa-i faca. Sa recunoasca! S-a insurat pt ca "familia traditionala" nu mai avea credibilitate cand o rosteau AURolacii lui George Simion)
54
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365