REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

George Simion a ajuns la Chiajna, la protestul fermierilor şi transportatorilor

George Simion a ajuns la Chiajna, la protestul fermierilor şi transportatorilor

A.F. 11 ianuarie 2024 | 20:44 1355

Preşedintele AUR, George Simion, a ajuns, joi seară, la Chiajna, unde se află fermierii şi transportatorii care vor să protesteze în Bucureşti.

George Simion a ajuns la Chiajna, la protestul fermierilor si transportatorilorGeorge Simion

Acesta discută cu reprezentanţii protestatarilor, dar unii fermieri i-au strigat: „Lasă-ne protestul în pace!”, scrie romaniatv.net

„Aţi venit să vă faceţi numărul, domnule Simion? Unde ai fost când ne-a fost greu? Ai venit pentru voturi?”, i-au mai strigat protestatarii.

„Sunt foarte mulți jandarmi si polițiști in Piața Victoriei și pe strada Paris. Probabil s-a anulat Constituția si acum statul român trebuie să facă dreptate pentru austrieci și pentru ucraineni, nu pentru români, iar jandarmeria este plătită direct de OMV. Nu ne-au primit în Schengen, dar nu ne lasă nici să protestăm, să nu fie o nouă răscoală de la 1907”, a spus George Simion, din mijlocul protestatarilor.

Apoi liderul AUR a plecat spre localitatea Afumați.

Şi prefectul Capitalei, Rareş Hopincă, a discutat, joi seară, cu fermierii protestatari din ţară, ajunşi la Chiajna, pe care i-a îndemnat să alcătuiască o delegaţie pentru a dezbate soluţii la problemele lor.

Protestatarii încearcă să ajungă la Bucureşti cu maşini agricole şi de transport, fiind opriţi de Poliţie la Chiajna


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegoșilor de la Min Transporturilor trebuie și ANR sa faca o astfel de greva si sa opreasca pentru cateva zile intrarea navelor si automat a marfurilor de milioane de euro in Romania ca sa ne faceti salarii decente? Handicapatul de Litza Sorin nu mai reprezinta demult interesele angajatilor din ANR prin parodia de sindicat ARCA, este doar o SLUGA a sefilor ce s-au perindat la ANR. PROSHTILOR din ANR care inca mai stati, mai ia si bani ca sef de sindicat pe langa salariu. Sunteti atat de slabi si lashi in ANR ca va meritati soarta dragi colegi. Vine maine DNA-UL si va aresteaza pt 100 lei sau euro la brevete, pentru 1 carton si de ce, pentru ca aveti salarii de mizerie si trebuie sa supravetuiti, pe cand daca aveti un salariu decent dormeati linistiti pe perna voastra acasa. Va meritati soarta, asa sunteti ca nație, lasi, in loc sa luati atitudine. ACUM este momentul, nu mai asteptati ca altii sa faca primul pas ca nimeni nu o sa-l faca in locul vostru. Nu fiti proshti si lashi
1
1
George si d***a sunt atrasi de scandaluri ca mustele de k*t... cum apare o samanta de scandal hop si ei...
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510