REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
20.4° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

George Simion a încercat să intre cu protestatari AUR în sediul ASF. Video

George Simion a încercat să intre cu protestatari AUR în sediul ASF. Video

A.F. 26 ianuarie 2024 | 11:00 3243

Zeci de protestatari AUR și susținători ai acestora, în frunte cu liderul formațiunii, deputatul George Simion, s-au deplasat, vineri dimineață, la sediul ASF din centrul Capitalei, unde au încercat să intre în clădire dar au fost blocați de Jandarmeria care asigura paza obiectivului.

George Simion a incercat sa intre cu protestatari AUR in sediul ASF. VideoGeorge Simion

„N-avem bani de RCA să susținem mafia”,  „Hoții de la ASF și-au mărit salariile”, „PSD și PNL, angajați la ASF”, „Jandarmeria apără hoția”, „Deschideți ușile, să vă luați primele”, „Afară, afară, cu hoții din țară”, „Să vă fie frică, AUR se ridică”, au fost câteva dintre scandările grupului protestatar, rostite de la un megafon.

George Simion a incercat sa intre cu protestatari AUR in sediul ASF. Video

Simpatizanții AUR au adus o geantă plină cu hârtii care imită bancnote de 500 de euro și au aruncat „banii” pe stradă în fața sediului ASF.

Simion a spus că manifestația va continua săptămâna viitoare până când liderii ASF vor primi protestatarii la o discuție pe tema tarifelor RCA, scrie stiripesurse.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, Simion, tu esti un m***t nenorocit.
1
1
Sa va fie frica Luati mwia mai mica
2
0
Ca dacă vroiau sa intre în sediu,ori intrau,ori erau săltați. Depinde cum se prezintă știrea. Oricum,cine e contra corupției permanente și totale este considerat huligan,golan,parte din galeria de fotbal,anarhist,extremist,incurcator de circulație și de trafic,analfabet politic și câte și mai câte. Uite de aia s zilnic urlându- și ofurile pe străzi sindicatele,asociațiile, parte din opoziția politică, etc.,considerați cu toții deranjatori de rutina mizeriilor politice,a smenurilor,a parandaratului,a corupției, a vânzării pe nimic a țării cu tot și cu toți. Asta i treaba și realitatea.Zic unii ca ăștia s galerie de fotbal.Pai ceilalți ce erau până au întrat în politică, ba covrigar,ba tractorist,ba carciumar,ba mecanic,ba nimic,doar nu s au născut cu patalama de politician în mână.
1
1
aur e undeva intre 15 si 20% fie ca ne place sau nu chiar daca face o surpriza si sare de 20 nu va fi cu mai mult de 2 - 3 procente ptr psd singura problema e ca intre 15 si 23 e o diferenta de 8 care in parlament inseamna destul de mult iar pe de alta parte nu mai sunt siguri pe procentele lor ptr ca aur a luat ceva substantial din electoratul psd
1
1
,,PENTRU BAI'': Bine.
0
0
Nici PSD nici PNL nu mai merita la guvernare, dar sa vii și sa spui ca aur e partid și el merita după 30 de ani de PNL și PSD sa conducă tara.... Vorba aia, rău cu rău, dar mai rău fără rău, cu alte cuvinte cu toate ca nu îmi convine dar mai bine PNL sau PSD în detrimentul galeriei de fotbal AUR
7
4
Bai,pe mulți deranjează AUR.Multe comentarii arată clar că susținătorii permanenți psdnl simt că s ar putea schimba ceva,poate în mai bine și pentru alți poporeni,nu numai pentru bugetari și unii pensionari.Turbaciunea din multe comentarii arată asta. Să nu existe alte partide,doar psdnl.Asta i dorința multor electori ce mai bine de 30 de ani au pus umărul la dezastrul la care s a ajuns.La gară uratilor. Urâți ieftini.
3
5
Simion cu Aur pentru țară nu are oameni și idei de a conduce țara Ăștia se comportă în țară pe unde merg la fel ca galeriile de fotbal Politica la acești mincinoși e zero nu au treabă cu r*mânii În parlament nu a dat nicio lege bună pentru popor Aur vrea la putere doar pentru gargară și scandal ține de foame la r*mâni
11
2
Elegant sa plece toti cei ce au avizat majorarile de tarife RCA in interesul unora dar si al lor. Toate ciurucurile nou numite in ASF Cine sunt?? Stiti??? Numiti de PSD si PNL pentru ce si pe ce criterii de competenta. Analizati noile numiri si va raspundeti singuri. Pe " meritocratie de partid". Afara cu toti acesti specialisti de sug sangele poporului si banii tarii. NU LE MAI AJUNGE!!!! Afara cu toti din ASF!!!
12
0
ASF ,cei mai mari HOȚI,trebuie intrat peste ei și maziliți.
11
2
Va spun ca AUR este creatia PSD. Adica creatia lui Dancu fostul profesor al lui Simion. Totodata langa Simion se arata si Ilan Laufer si Liviu Pop. Alte 2 persoane fff apropiate de Dancu care au creat 2 partidulete care s au unit cu AUR. DESPRE CE VORBIM??? Ilan laufer u jidan borat bagat de mosad la inaintare mare roman mare natinalist. Este omul care a adus Zara hM n romania.sa ma f u t pe natia voastra
13
2
De ce nu ii impusca nimeni in cap pe teroristii astia hotomani care au vazut ca e o nisa libera lasata de idiotul vadim si hop au sarit ca mustele pe rahat.
27
9
In afara de circ si de filmari intre ei cu telefonul a mai facut ceva aur pentru popor ca pensiile speciale le-au votat cu 2 maini .
34
7
Trebuiau calcati in picioare de jandarmi .Simpatizantii astia de la haur nuau servici si au mult timp liber jegurile drakului .
25
7
Cata spaga ati primit ca sa blocati comentariile la articolul despre spagagiul notoriu Bola, de la ITM CTA? Cel care se judeca ca sa revina la post si care lua spaga de la patronii care platesc angajatii cu salarii de mizerie. Hai, s******i acest comentariu, profesionistilor!...
27
2
Ar trebui făcut ca în Germania cu partidul asta AUR extremist și anume sa nu mai primească niciun ban de la statul roman și sa fie scos în afara legii. Incita la ura și dezordine ceea ce într o civilizație moderna cum se vrea r*mânia a fi nu este de acceptat și tolerat.
24
16
asa trebuie sa se duca peste ei ca prea salari mari si- au tras ,si nu ii intereseaza de popor rusine sa le fie ,cat vreti sa mai rabdam ?! ..
15
9
asta vrea sa intre in ASF? bravo oricui se revolta impotriva mafiei din asigurari dar excepand Haurica. Pai sa bagi acolo pe cine? pe cupsa si alti atarnache poate .... Baietica galerie, esti mic si deviiiiiiii tot mai mic cu fripturistii atarnati de gatul tau, psudo nationalist mic si slab ce esti.
30
3
cateva procente Simion. Baiatul asta habar nu are nimic in afara de acte de huliganism. E constant in urma partidului in sondaje.
31
9
Aici, sunt de acord!
14
4
Mai jeg ordinar nu ai de gând sa dispari?, nu ești tu buricu pământului? Ești și vei rămâne un derbedeu, un borfaș de cea mai joasa speță. Ia te de mana cu Sosoaca ta și treceți la Putin
31
16
Asta de sub mine e foarte istet, tu stai in casa sa te fure hotii psdnl pana o sa iti ia si casa
15
19
"tu-l in gura de halaur. Nu mai poti merge pe strada de microcefalii astia.
30
12
Arata tu cine e seful de galerie! Purcica nu e cu tine? Unde ai lăsat-o? Ce purcica...de fapt scroafa care trebuie dusă la abator.
26
13

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212