REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

George Simion a intrat în Parchetul General și așteaptă să fie audiat. Video

George Simion a intrat în Parchetul General și așteaptă să fie audiat. Video

Georgiana BOGLEA 7 iunie 2024 | 12:32 354

Președintele partidului AUR, George Simion, este vizat de procurorii Parchetului General în dosarul în care Silvestru Șoșoacă este cercetat pentru falsificarea semnăturilor depuse pentru candidatura la alegerile europarlamentare. Parchetul General a confirmat oficial că face cercetări într-un dosar în care liderul unui partid parlamentar a instigat membrii unui partid să falsifice „mii de liste de susținători” pentru un candidat independent. Liderul partidului AUR s-a prezentat  vineri 7 iunie a.c. la Parchetul General, în speranța că va fi primit de cineva pentru a afla detalii din noul dosar.

George Simion a intrat in Parchetul General si asteapta sa fie audiat. Video

George Simion a intrat în Parchetul General și stă în sala de așteptare, unde așteaptă să fie audiat. Pe lângă faimosul dosar, în care se cercetează falsificarea semnăturilor pentru candidatura la alegerile europarlamentare, Simion ar mai fi cercetat în alte dosare.

George Simion a intrat in Parchetul General si asteapta sa fie audiat. Video

Sunt la Parchetul General. Aștept să vină cineva. Așteaptă și colegii, s-a făcut cărare aici să treacă cine vine. Colegii așteaptă să își ia telefoanele. Pentru PSD și PNL au făcut oare aceeași tratație? Suntem tari că ne-am călit în anii aștia și așteptăm 6 agenți aici, să vină un procuror măcar. Ne-au făcut 3 dosare penale. Au spus doar de dosarul cu falsificare de semnături. Se dau mari pro-europeni. Unde sunteți mă? Că sunteți bolșeviști. Ciolacu s-a închis în aeroport, miercuri, când am fost. Asigurați-vă că votați de la primele ore ale dimineții, ca să votăm cu toții. Dacă nu mă primește nimeni stau aici până duminică dimineață. O să fac și greva foamei. Poate o să vină domnul procuror să ne audieze, să nu ne salte de pe stradă așa cum i-a săltat și pe alții. Procurorul care era maxim de alertat să ne ridice miercuri înainte de alegeri, acu nu e de găsit. Până duminică stau aici. Dacă ei cred că ne pot călca în picioarele drepturile elementare. Prin câte primării nu s-au copiat semnături? Acum vreți să ne blocheze pe noi. S-au vorbit între ei institutele de sondare și ne vor da toți la 15%. Scorul este mult mai mare, să nu le ascultați. Scorul va fi mult, mult,mult mai mare. Procurorul e același de la Colectiv, a fost mutat special pentru mine.”, a declarat George Simion.

Parchetul General a transmis miercuri că se fac cercetări într-un dosar de instigare la falsificarea listelor electorale. Surse judiciare citate de Digi24 au precizat că liderul partidului parlamentar vizat de anchetă este George Simion, președintele AUR. „În luna aprilie 2024, liderul unei formațiuni parlamentare, deputat, i-a instigat, atât direct, cât și prin interpuși, pe mai mulți membri ai unei formațiunii politice și pe o serie de angajați ai Parlamentului României care desfășoară activități lucrative în cadrul formațiunii politice respective, să procedeze la falsificarea câtorva mii de liste de susținători necesare depunerii de către un candidat independent a candidaturii pentru alegerile pentru Parlamentul European din data de 9 iunie 2024.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510