REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

George Simion, atac virulent din SUA: „În România sunt organizate alegeri trucate“. Video 

George Simion, atac virulent din SUA: „În România sunt organizate alegeri trucate“. Video 

A.F. 23 februarie 2024 | 22:10 1302

O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC - Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume.

George Simion, atac virulent din SUA: „in Romania sunt organizate alegeri trucate“. Video Delegaţia AUR, în SUA

Jurnaliștii americani prezenți la eveniment i-au adresat o serie de întrebări lui George Simion legate de pandemia de COVID 19 și întregul scandal în jurul vaccinării dar și despre alegerile din 2024.

Liderul AUR a numit comasarea alegerilor drept o ”organizare unor alegeri trucate”.

Alianța pentru Unirea Românilor ( AUR ) a emis un comunicat de presă prin care a informat despre plecarea delegației partidului în Washnigton pentru a lua parte la Conservative Political Action Conference (CPAC).

”Delegația AUR condusă de președintele George Simion participă în perioada 21 – 26 februarie la Conservative Political Action Conference (CPAC)

O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC - Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume.

Din delegația AUR fac parte președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, deputatul AUR, Sorin Muncaciu, europarlamentarul Cristian Terheș, coordonatorul departamentului de relații internaționale al AUR, avocat Georgiana Teodorescu, președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, și avocatul Gheorghe Piperea.

În data de 21 februarie, reprezentanții delegației AUR au participat la CPAC International Summit (Global leaders, policy discussions and strategic insights shaping the future).

Ziua de 22 februarie a fost una încărcată din punct de vedere al întâlnirilor bilaterale și a evenimentelor desfășurate în cadrul CPAC. Delegația AUR condusă de președintele George Simion a avut întâlniri cu oficiali ai Partidului Republican din Statele Unite, dar și cu europarlamentari membri ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, precum și cu parlamentari din mai multe state europene.

Reprezentanții AUR s-au întâlnit, de asemenea, cu oficiali ai grupului Americans for Tax Reform și ai Consiliului Atlantic, o organizație non-partizană care are drept obiectiv identificarea de soluții la provocările globale.

Pe parcursul zilei, președintele AUR George Simion a acordat mai multe interviuri pentru New American, reason.com, jurnalistul Glen Jung de la portalul brightlightnews.com, pentru podcastul Securing America moderat de Frank Gaffney, pentru televiziunea austriacă națională ORF și pentru televiziunea italiană Byoblu News. Temele abordate în cadrul interviurilor au vizat succesul politic înregistrat de AUR din 2020 și până în prezent, consecințele pandemiei Covid-19. Totodată, președintele AUR a subliniat că România este partener strategic al Statelor Unite ale Americii, dar cu toate acestea românii încă au nevoie de viză să intre în Statele Unite.

„Suntem alături de oameni, suntem naționaliști și punem țara pe primul loc, așa cum Donald Trump vrea să pună America pe primul loc. Suntem singura forță politică suveranistă, conservatoare, patriotică din România. Ne opunem celor care vor să ne fure libertatea în România și în Uniunea Europeană”.

Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump”, se arată în comunicatul de presă emis de AUR, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zi ceva nou!! Stim toti ca stfainii isi bat joc de nou pt ca dormim si nu iesim la vot!! Mai nou gastile psd pnl vor sa amaneteze Romania pe 10 ani...sa o dea pe tava strainilor sua si ue...nu le pasa deloc de ronani. Si romanii dorm. Sper sa iasa toti romanii la vot si sa voteze in masa pe oricine altcineva NU psd pnl udr pmp!!!!!!!
2
0
Tradatorii de la guvernare au bagat vrajeala asta cu aur rusofili ca sa abata atentia la prostime de la jaful care il fac.Cine e mai rusofil decat creatorul psd iliescu
5
4
AUR are votul meu!
6
5
a fost bataie intre galerii la meci, l-au lovit in cap la inghesuiala!
1
6
pe cine sa alegi la vot, toti care sunt numiti de partide au acelas caracter, educatie, promisiuni si minciuni, tineretul care apare e si el influentat de expertii in politica si intro perioad scurta adera la cei deja formati, alfel sunt marginalizati si singulari ,conduc tot cei formati la scoala minciunii,tupeului, obrazniciei ,cei cu averi ,salarii si pensii nemuncite,ei isi pun neamurile,cunoscutii, colaboratorii, amantele ,sotiile, in functii banoase fara prea multa munca dar cu castiguri si averi cat mai rapide, iar cand prinde D N A ul cate unul doi pe an ,totul se uita in anul urmator iar ei rad si petrec in strainataturi !
8
1
Alegerile vor fi corecte dacă vom iesi la vot . Partidele care au membri disciplinati castiga alegerile. Acestia reprezintă o treime din randul alegatorilor . Cei mai vocali sunt cei care nu merg la vot .Atunci sa taca din gură sa accepte candidatii alesi de catre minoritate. Putem schimba Romania daca ieșim la vot. Avem o generatie tânăra matura. Au trecut trei decenii de la schimbarea regimului politic .Este vremea tinerilor sa ia puterea politica . Dacă alegem toti mosii si babele plini de averi care au pensii mari ,fac parte din fel de fel de comisii , comitete ,consilii de administratie de unde castiga o gramada de bani nu putem să ne asteptam ca acestia să-și dea sufletul pt comunitate . Un politician tanar are energie, rezistă la efort îndelungat are dorinta de afirmare . IEu votez tinerii.
10
3
Ce caută in SUA acest rusofon? Locul lui e la Moscova.
13
8
A mai fost unu pe post de ospatar la Washington si a dat 4 milioane pe o poza cu Trup, iar dupa un an putrezea in puscarie, de dragnea este vorba! GORGIANO te asteapta dovezile cu poze alaturi de FSBistii lui Putler, o sa fie o campanie Electorala Incendiara Mwhahhahh Iar in spatele AUR stau trompetele cprupte care erau si in spatele lui dragnea, adica niste tomperoane tradatoare PSDiste!
12
5
Normal ca sunt trucate alegerile. Doar ignorantii si i diotii nu inteleg
13
5
Simion însuși e un trucaj al geneticii.
14
12

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620