REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

George Simion cheamă din nou românii în stradă

George Simion cheamă din nou românii în stradă

Victor ROTARU 11 octombrie 2022 | 13:16 827

Liderul AUR îi avertizează pe români că va fi prea târziu pentru proteste după ce facturile umflate vor fi emise în noiembrie.

George Simion nu renunţă la proteste, deşi a fost luat cu mascaţii din Piaţa Victoriei în această lună. „Membrii noştri de partid şi-au inceput ziua mergand la Sfânta Liturghie, dupa aia au ieşt la protest. Toti românii care sunt nemultumiţi trebuie să iasă în strada, se vor lua proprietăţile românilor de către banci şi distribuitori”, a declarat liderul AUR în exclusivitate la România TV.

„Tu, ca guvernare, cum sa admiţi sa fie jefuita populaţia? Asta face Virgil Popescu (n.r.: ministrul Energiei): trebuie să nu mai închidem minele, să dăm drumul la termocentrale”, spune Simion.

„Proteste au fost şi duminică în toată ţara. Sunt proteste peste tot din cauza facturilor. Aceste sunt imaginile României adevărate, protestele foamei, ale disperării, oamenii văd ce se întâmplă peste tot în ţară din cauza facturilor. Eu am spus de ce organizăm aceste proteste în toată ţara şi de ce cred că în  luna octombrie trebuie sa fie luna protestelor. În noiembrie o sa fie mult prea târziu. Duminică, în toate municipiile  reşedinta de judeţ, cu exceptia Iaşiului, unde e Cuvioasa Parascheva, am vrut sa ţinem paşnic toate manifestăriile însă este foarte greu pentru că multi din manifestanti spun ca e greu, pentru ca nu mai rezistă”, a mai spus George Simion la România TV.

„Au inceput sa le vină facturile. Multi ziceau să mai aşteptam o lună cu protestele. Toate facturile sunt executorii şi vom ajunge ca românii să fie datori cu aceste facturi. Vin regularizari pe multe luni în spate si nu vor avea de unde. Toti românii să se revolte, sa nu stea liniştiti acasă pentru că acasă le vor veni facturile uriaşe şi nu vor putea sa plăteasca, iar noi nu o să-i putem ajuta. Preturile vor mai creşte şi el, deşi avem capacităţi energetice enorme, termpocentrale, Cernavodă, iar noi plătim mai mult ca toată Europa. Românii au işeit şi vor ieşi în stradă, de acolo s-a născut AUR, noi îi vom apăra cum putem pe români„, a mai spus George Simion, potrivit romaniatv.net.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da Simion si partidul aiuritilor Incearca sa confiste 10 August prin mitinguri gen 2 octombrie,Speram ca diaspora sa nu se lase pacalita de partidul aiuritilor.
0
0
pot crede ca retardatul asta de Simion poate sau vrea sa faca ceva pentru ei si tara!
0
0
Inteligente - și la ce mă rog îi folosește că jefuiește ? E tot unul dintre prostii ioropei , rumelistanu dispare cu tot cu p****i, săraci sau bogați !
0
0
ma uit ce comentarii lasati si sincer imi dau seama ca nu mai avem vreo sansa ,la ora actuala cei pe care il numim stat este de fapt un grup de crima organizata ,sprijinit de fortele de represiune ,care ne jefuieste in tihna si fara vreo temere,scz imi e jena de voi .
0
0
Uncle Fester! Ai mouie de Uncle Fester din Familia Addams! Cu ochii aia vinetii... Daca te mai si razi in cap, esti leit Uncle Fester! In regula. Revin: Uncle Fester, ia muuiiiieeeeeeeeeeee, draga!
1
0
Citesc comentariile si pun pariu ca nici voua nu va convine nivelul de trai.dar un popor mai masochist ca poporul roman rar mai întâlnești.ii înjuram pe toti dar pana la urma tot pe PNL si PSD ii votam
0
0
are individul asta!Poate se enerveaza romanii si te calca putin in picioare!
2
1
Simion speculantul vrea sa profite de saracia din Romania,ceva de genul:iesiti mai si protestati sa pice astia de la putere si sa vin eu pentru ca baieti destepti din energie nu au mama nu au tata,ei varsa parte din bani furati de la voi aluia care are puterea in Romania si nu sunt bani putini ci este vorba de miliarde,miliarde de euro sa nu intelegeti gresit. Practic romani traiesc acum ca pe timpul ocupatiei turce cand sultanul nu era interesat de la care domnitor roman vine tributul ci sa vina in continuare.
4
0
Stai blând golane că românii sunt sătui de golăniile tale.
6
0
Simion, un papitoi sinistru si manipulator.aur, o mare pacaleala, petarda orcilor rusesti
7
0
simion are dreptate, daca nu ne trezim, statul executa, romanii vor pierde casele, vor cersi pe unde vor apuca, ca oricum tineretul a plecat si va pleca masiv din tara, aici nu mai are ce sa faca
2
7
simion,spion rus,ia du.te tumin ucraina si lupta acolo!combate!
6
0
Mai javra ordinara,bagati mintile in cap ma pentru ca romani nu au iesit pana acum in strada ca i-ai chemat tu si nici de acum nu or sa iasa pentru ca asha spui tu ci ies in strada pentru ca alianta PSD---PNL---UDMR. a marit prea mult preturile la curent,combustibili,caldura si alimente;ca vrei tu sa profiti de nemultumirea generala a romanilor asta este altceva dar spuneo ma clar cu subiect si predicat nu te mai da tu crestin si patriot pentru ca nu esti decat un tip manat de interese proprii.
7
0
mooie Simion! Mars la ma-ta bai javra!
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016