REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

George Simion dă o dublă lovitură: AUR l-a transferat pe europarlamentarul PSD Tudor Ciuhodaru

George Simion dă o dublă lovitură: AUR l-a transferat pe europarlamentarul PSD Tudor Ciuhodaru

Virgil STOIAN 19 februarie 2024 | 12:42 1516

Liderul AUR, George Simion, a dat o dublă lovitură prin transferul europarlamentarului PSD, medicul Tudor Ciuhodaru. Medicul a fost anunțat drept candidat al AUR la Primăria Iași.

George Simion da o dubla lovitura: AUR l-a transferat pe europarlamentarul PSD Tudor CiuhodaruGeorge Simion și Tudor Ciuhodaru

Pe lângă asta, înscrierea lui Tudor Ciuhodaru în AUR va însemna faptul că AUR va avea reprezentanți în secțiile de votare la alegerile europarlamentare. Este o ”schemă” folosită și de USR, în urmă cu 4 ani, atunci când l-au transferat pe europarlamentarul Cristian Preda și astfel au avut reprezentanți în secțiile de votare.

”Medicul Tudor Ciuhodaru trebuie să fie noul primar al Iașului și toți ne vom aduna în spatele lui.

L-am cunoscut de aproape pe Mihai Chirica, primarul din Iași. Este un mitoman, omul minte cum respiră.

Că este mitoman, asta știe toată lumea, dar faptul că este nevoie de o schimbare de asta cred că toată lumea este convinsă. De aceea îi cer public domnului Marius Bodea să facem o alianță pentru a-l susține pe medicul Tudor Ciuhodaru să câștigăm Primăria Iași. Noi am lăsat din orgolii, dar trebuie să lase și ei acum.”, a spus George Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din punctul meu de vedere, cei care in timpul mandatului pleacă din partid sau din postura in care au fost aleși ar trebui sa fie revocați din funcția publică pentru care au fost aleși. Că la partid sunt aleși pe liste. Cel mai corect ar fi sa candideze toți individual, dar să spună ce apartenența politică au.
3
0
Din punctul meu de vedere nu este nicio lovitura, este o decădere de personitate, este lipsa coloanei vertebrale, lipsa demnității. Toți acești indivizi pe care ii admiram și i consideram adevărați romani, acum constat ca sunt mânați numai financiar. Banul dezumanizeaza. Putini sunt cei care pun mai presus obținerea banului prin decădere decât respectarea aproapelui și renunțarea la ceea ce făcea Dr acesta ma surprinde în sens negativ. Banii, de ce oare......
4
2
Ei a dat AURul o lovitura pe naiba,PSDisti nu l-au mai pus pe moldovanu asta pe listele pentru europarlamentare si asta cunoscandui pe HAURishti ca un partid cu leshinatzi dupa oameni cunoscutzi s-a dus Tudor la parlitzi ashtia,votatzi AUR partidul care a strans totzi fomishti care nu si-au mai gasit loc in PNL sau PSD.
6
3
cineva lui ciuhodaru ca lacomia strica omenia dar are circumstante atenuante ptr ca medicii au avut intotdeauna o slabiciune ptr bani si aranjamente subterane oricum e intr-adevar o lovitura daca mai fac inca una sau doua ca asta pana la alegeri s-au aranjat mai ales ca la europarlamentare erau sanse mari sa fie furati de psdnl
7
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620