REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

George SIMION, de la AUR, le-a suflat în CEAFĂ PREOȚILOR, la Constanța!

George SIMION, de la AUR, le-a suflat în CEAFĂ PREOȚILOR, la Constanța!

Replica API 6 ianuarie 2022 | 14:20 5116

Zi cu încărcătură religioasă în țară, implicit în Constanța. La Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, cu ocazia slujbei de Bobotează, lumea s-a bulucit și mare parte din ea a uitat și de măsurile de protecție. Masca a fost ceva... opțional, după cum bine se poate observa.

Însă, iată că, pe lângă cuplul care a dărâmat gardul de la Târgul de Crăciun (puteți citi detalii aici: CUPLUL care a DĂRÂMAT gardul de la Târgul de Crăciun, FĂRĂ mască la BOBOTEAZĂ!), prezent a fost și deputatul AUR, George Simion.

Acesta s-a băgat "în față", despicând mulțimea. Aproape că s-a proptit în ușa bisericii, să fie cât mai aproape de cele sfinte. Fără mască de protecție, normal.

În imagini se poate observa că era fix lângă preoți, mai că le sufla în ceafă.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai ca ne-ai spus-o tu asta de la 21 53. Ai adus argumente irefuwtabile. Dar cu frunze n-ai incercat niciodata? Ca la noi e traditie. E o senzatie unica, nu stii ce pierzi haha ! Esti sefu la petreceri ba mare boss da boss
3
0
Reagan tu te stergi la cuuur cu mana dreapta ,oamenii civilizati se sterg cu servetele umede ,multaa hartie igienica si cu mana stanga
1
4
Oare preaauritul Teodosie se sterge la cuwr cu mana dreapta? Intreb pentru un prieten. Am vazut ca s-a spalat pe mana dreapta in toate butoaiele cu aghiazma din care v-ati hidratat voi. Frumos, igienic cat de cat. V-a dat putin din valoarea lui de mare BOSS preafericit si preavaloros. Doar putin, ca ce e prea mult strica.
13
1
Chiar seamana. Cert e ca amandoi au cearcane la fel, plus privirea aia de ucigas nemilos care le-a vazut pe toate si nu-l mai sperie nimic.
15
1
facute de retarzi mintal
3
11
George Simion seamana prea mult cu Mikhail Tolstykh, mercenarul lui Putin in Donbas, Ucraina. Era comandant cunoscut si ca Givi. Nu stiu daca este doar o coincidenta, dar seamana incredibil de mult cu Simion George din AUR. Ceva pute, zici ca sunt rude, frati. A fost lovit in 2017 cu un RPO-A Shmel rocket launcher. Pareri?
12
2
Lasa ca mai erau si alti fara masca...nu va mai cacati pe voi
9
5
organul simtului gustativ in poponel pe teodosie si simion
5
6
Acest grup de rahat, AUR, o sa dispara de pe scena politica fix cum a aparut. Peste noapte. Rabdare.
21
10
la dep.Simion se vede sfidarea pe care o are pe fata fata ce celelalte pers.care respecta legea. face asa ca are carnet de mebru in buzunar la fel ca pe timpul lui Odiosu. pe tine te supara adevarul.
20
5
deci tunelurile getodace au iesiri si la malul marii
9
3
Daca va folositi de masca de preot ca sa indrumati credinciosii in interes politic spre Rusia, cum o faceti acum, folosind ca argumente masca, certificatul, vaccinul, h0mo si alte minciuni in folosul Rusiei, atunci veti fi pedepsiti aspru. Exact asta l-a infuriat pe Iisus cand a vazut ca vindeau animale in Templu de rugaciune. Iar voi astazi in biserica vindeti oameni in interes politic. Pentru ca ei, credinciosii, au incredere in preoti, iar voi ii indrumati spre Rusia, unde vor fi sacrificati.
33
5
Si a nu se intelege ca Iisus se referea doar la cladirea in sine, ci si la faptul ca va interzice categoric sa folositi religia in interesul vostru, pentru alte scopuri, altele decat rugaciune si dialogul cu Dumnezeu.
26
1
Va amintiti cat de furios a fost Iisus Hristos cand a vazut ca foloseau Templu ca pe o piata unde se facea negot? Exact ce faceti voi astazi in biserica, inclusiv cu aghiazma, lumanari etc. Casa mea va fi numita o casa de rugaciune, iar voi ati facut din ea o pestera de talhari. Asta a spus Iisus. Ei bine atat de furios sunt si eu acum si imi vine sa sparg tot, sa vad au afara, cand vad ca pacaliti credinciosii ca sa va urmeze in planurile voastre malefice in folosul Rusiei.
29
4
Astia vor sa indrepte crestinii spre Rusia. Vor veni ca in 89 prin omuletii verzi. Au armament in Transnistria, AUR le cladeste drumul. Minciuna cu certificatul, vaccinul si antih0m0, cu asta a cumparat complet credinciosii pe care ii indruma in gura leului. Dumnezeu vede tot si o sa platiti pentru ce faceti! Voi va inchinati la bani si tineti in intuneric atata lumea nevinovata...
25
8
Asta este inca o dovada clara ca si preotii, toti cei din BOR sunt de partea Rusiei si ii vad ca salvatori. Arsenie Boca stia cand o sa fie ciuriuit Nicolae si Elena, de Craciun si le-a si spus asta. De unde stia el, ma? I-a vorbit Dumnezeu? Nu!!! Era omul Rusiei si fusese trimis sa raspandeasca propaganda rusa printre credinciosi. Stia pe ce data este pregatita interventia lor pe pamantul nostru. E logic, nu?
26
11
Simon esti tare! Gainarii astia abia asteapta sa prinda o scena cu tine ...sa te traga la raspundere.....dar este clar ca sint platiti sa spioneze! Presa de........muhaiele vindute !!!!
9
32

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303