REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

George Simion, după ce Marcel Ciolacu s-a văzut cu Papa Francisc: „Ce face omul, face și maimuța“

George Simion, după ce Marcel Ciolacu s-a văzut cu Papa Francisc: „Ce face omul, face și maimuța“

A.F. 17 februarie 2024 | 15:12 1067

Liderul AUR, George Simion, susține că premierul Marcel Ciolacu a încercat să-l imite atunci când s-a dus în Italia, acolo unde s-a întâlnit cu papa Francisc și cu premierul Italiei, Giorgia Meloni. Simion susține că „acest covrigar de la Buzău“ i-a urmat traseul din Italia pentru că „ce face omul face și maimuța“.

George Simion, dupa ce Marcel Ciolacu s-a vazut cu Papa Francisc: „Ce face omul, face si maimuta“George Simion

„Marcel Ciolacu s-a dus în Italia. S-a văzut și el cu Sanctitatea Sa Papa Francisc, cu premierul Italiei, Giorgia Meloni. Ce face omul, face și maimuța! S-a dus să promită în fața milioanelor de români alungați peste hotare marea cu sarea, să își ceară scuze. Cerându-și scuze, el fiind reprezentantul unui sistem care a condus România timp de 33 de ani, nu înțeleg ce poate covrigarul șef să promită românilor din străinătate. Ce o să le ofere? Gaura de la covrig?

Vreau să vă rog pe fiecare dintre voi care aveți o rudă sau un prieten peste hotare să ridicați o mână ca să înțeleagă covrigarul cam care e dezastrul din țara asta. Nu avem zece, avem doar două mâini.

Și-au bătut joc de această țară în 34 de ani, și-au bătut joc de Timișoara, și-au bătut joc de idealuri, și au pus mâna pe putere și și-au luat certificate. Acest covrigar de la Buzău, și îmi cer scuze de la buzoieni pentru că avem oameni cu care ne mândrim, am avut în istoria noastră, de exemplu, pe Alexandru Marghiloman, o avem pe colega noastră, doamna profesor Elena Năstăsoiu, care a educat generații după generații, și care fac cinste țării noastre.

Acest covrigar și-a luat certificat de revoluționar de care ține cu dinții. Pentru ei e certificatul că au fost acolo. Ce revoluție a făcut Marcel la Buzău? Eu ani la rând, din 2004, am venit aici la marșul pentru comemorarea eroilor revoluției și în fiecare an pe 20 decembrie întâmpinam delegația revoluționarilor din Timișoara la București, care veneau să își plângă morții la o gură de canal de la Popești Leordeni“, a spus George Simion, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Țigannii sunt tot oameni sau maimuțe? Sau amândouă simioane mm de analfabet borat
3
0
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face----> do.my/robio
0
1
Care-i omul si care-i maimuta,simion nu cred ca poate fi numit om
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620