REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

George Simion, lider AUR:

George Simion, lider AUR:

A.F. 16 septembrie 2023 | 00:00 411

George Simion, lider AUR:

„Nu sunt pesimist, văd cifre, văd realităţi şi dacă voi aţi ales AUR, să ştiţi că suntem probabil ultima şansă a naţiunii noastre să se opună curentului, curentului de distrugere a naţiunii noastre şi curentului global care ne învaţă că nu avem doar bărbaţi şi femei, cum ştim de la Biologie, şi avem alte 70 de genuri şi fiecare poate să se identifice cum vrea, de exemplu poţi să te identifici ca fiind un stâlp, nici bărbat nici femeie, şi dacă cineva te contrazice, asta este discriminare. Nu, de fapt asta este o boală mentală.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De nu vor fi cei de la AUR să schimbe problema,vor fi mereu alții și alții, ca doar nu ne ați dat voi nici mâncare, n am fost fătati la poarta voastră,nu va suntem datori cu nimic.Asta va să zică nimic,nimic,nimic.
0
0
Putea sa i chinuim pe cei de la AUR în multe feluri sa i agatam cu capul în jos,când au gripă de exemplu,să nu ne mai facă problems, dar se pare că nu prea mai ține șmecheria.Noi suntem buni,ei rai,noi știm,ei nu,noi am făcut de ne am rupt,ei sigur nu vor face,bla,bla,bla.Dar dacă totuși ar avea și alții o mică oportunitate de a schimba, ce ar și cum ar fi?Belea mare,pentru mulți,după mulți ani. Se numește reechilibrare.În sistem.Cel pe care credeați for ever.Pariu?
0
0
Celor deranjați de chestii corect zise,voi mențineți rahatul.Caci se pare ca n rahatul din jur,o duceți bine,sau va place.Iar Simion cu partidul lui,se pare ca deranjează mulți mulți mâncători de rahat,căci prea păreți a propagandisti.De rahat.Salutari de pe plajă.
4
6
Curtea a scos in afara legii Partidul Zorii Aurii (GOLDen Dawn) - formatiune politica neo-nazista din Grecia. DOVEZI: "Comunitatea identitara din care face parte George Simion si mai toti putinistii din AUR: "Comunitatea Identitara Bucuresti a desfasurat o actiune de sustinere a camarazilor nationalisti de la Zorii Aurii din Grecia, ca reactie la abuzurile si nedreptatile guvernului neomarxist de la Atena. Dupa o parodie de proces care a durat ani de zile si care a inceput in 2013, sistemul politic corupt din Grecia a facut ca zeci de membri, oficiali si liderul Zorilor Aurii, Nikolaos Michaloliakos, sa ajunga in inchisoare. In afara oricaror dovezi sau probe substantiale, oameni nevinovati au fost condamnati in mod neregulamentar si ilegal. In prezent, acestia numara mai mult de un an de inchisoare. Cu toate acestea, Asociatia Populara - Zorii Aurii ramane un partid politic activ si legal in Grecia, promovand cresterea cauzei nationaliste in egala masura la nivel e***c si european."
27
3
Dovada: "De Ziua Drapelului National la Targu Mures am avut parte de o mare de steaguri tricolore!" (26 iunie 2022 si 26 iunie 2023). "S-au adresat multimii adunate din toate colturile tarii Presedintele AUR George Simion si reprezentatul Asociatiei "Comunitatea Identitara" - Marius Moldovan".
14
1
Citez: COMUNITATEA IDENTITARA ROMANA (grupare fascista din umbra AUR): "IUBESTE EUROPA, RESPINGE UNIUNEA EUROPEANA!" Intelegeti? Intelegeti, ma? "In primul rand, ii apreciez pe toti fratii si surorile mele europene, precum si pe toti verii mei indepartati de e***e europeana nativa si urasc sa ne vedem unul sarind la gatul celuilalt pe baza deciziilor politice oribile luate, in numele nostru, de catre guvernele infiltrate si corupte ale tarilor noastre." Intelegeti, ma? Observati "compunerea" dictata de AMBASADA RUSIEI din Bucuresti? Observati discursul pro-rus? Desteapta-te, romane!!! Cu gruparile astea se intalneste George Simion in ultima vreme cand viziteaza Italia si isi face campanie electorala "in diaspora".Acei"romani plecati afara, in Italia, prezenti la"mitingurile AUR" organizate de Moscova, de ambasada Rusiei, de MARlUS DORlN LULEA sau oricine altcineva, ci nu de SlMlON, sunt de fapt membrii ai acestor grupari"nationaliste"fasciste precum cele enumerate jos (imbracati civil)
26
2
Chiar foarte corect,dar la nivel mondial,elecoru i mportant,indiferent de ce rahat e.Asta i ideea,ca le dai libertăți totale,ca s drogați, ca s bețivi ori leneși, ca s orice,doar vot sa aducă. După, Dumnezeu cu mila.
4
2
Si nu exagerez cu nimic prin comparatia cu WAGNER. Pentru ca in "UNITI SUB TRICOLOR" exista cei mai violenti interlopi din TOATE GALERIILE ECHIPELOR DE FOTBAL DIN ROMANIA, dar si multi care nu au legatura cu fenomentul fotbalistic. Printre ei numarundu-se si cativa fosti soldati din legiunea straina, probabil detinatori de arme (legal/ilegal). De la portavoce, la crima e distanta mica, din pacate! NU UITATI ca "IDOLUL" LOR este ZELEA CODREANU, dar in acelasi timp si ANTONESCU, ambii naZisti si fanatici religiosi, mai ales Zelea Codreanu. Ambii au ucis cu sange rece si au fost antihristi, si-au permis BLASFEMIA sa "ucida in NUMELE LUI DUMNEZEU", facand GENOClD impotriva evreilor sau atentate/asasinate politice in perioada aia neagra a Romaniei. AUR+UNITI SUB TRICOLOR+COMUNITATEA IDENTITARA=RUZZIA LOVE. "Camarazii din Comunitatea Identitara in solidaritate cu camarazii greci de la Zorii Aurii Grecia. Together we rise! Together we stand! Stand and protect what is ours!". CAUTATI PE GOOGLE
24
1
"UNITI SUB TRICOLOR" sunt un fel de merceneri WAGNER pro-Moscova si exista riscul chiar sa detina arme. Avand in vedere scandalul cu cele 4 gloante ale AUR, 3 de calibru egal (de AKM - pentru cei 3 presedinti de partid ai aliantei PSD-PNL-UDMR, e logic de ce erau 3 gloante egale) si unul de calibru mai mare "dedicat" lui Iohannis, asta fiind de PUSCA CU LUNETA, fiind in acelasi timp o amenintare cu atentat terorism, un santaj prin care se intelegea, in mod indirect, daca ati fost atenti la detalii, ca daca legea aia PLX trece, "va impuscam pe toti 4". Exact asta au facut! Au folosit violenta pentru a-si promova O CONVINGERE PRO-RUSIA (pe care o numesc "suveranism"), convingere ANTI-UE si ANTI-NATO (AUR declara chiar in stirea asta ca vrea ROexit dupa 2024). Singura "scuza" a AUR este URA FATA DE LGBTQ, fata de H0M0SEXUALI in raport cu"familia traditionala"a lui Dragnea si a BOR. AUR e creatia BOR prin care BOR "betoneaza"PSD pe locul 1 si AUR pe 2, de frica USR si"globalistilor"LGBTQ
24
3
Va reamintesc ca a existat in UCRAINA un EUROMAIDAN prin care poporul ucrainean a cerut ADERAREA LA NATO+UE prin proteste pasnice precum cele de la 10 august din Romania. Dar, pro-rusii si"omuletii verzi"("agitatorii" WAGNER ai lui Prigojin, trimisi de Putin) au folosit lunetisti sau AK47 si au tras in protestatarii pasnici pro-europeni, pentru ca s-a incercat prin URA si ATENTAT TERORISM, prin VIOLENTA si CRIMA o promovare a"CONVINGERII"lor pro-Rusia, pro-refacerea URSS. Teroristii separatisti, in mare parte"agenti rusi" au facut ce au facut in Donbas/Crimea, astfel a inceput NENOROCIREA GLOBALA de razboi pe care il vedeti in prezent in Ucraina, inceput prin 2013-2014 la EUROMAIDAN si solicitarea poporului ucrainean de aderare la LUMEA LIBERA(NATO-UE), cu raspunsul violent si satanist de genul"UNITI SUB TRICOLOR"a celor seaparatisti pro-Moscova. UNITI SUB TRICOLOR s-a batut cu jandarmii in 10 august, apoi au fost gazati protestatarii pasnici deturnand protestele. La fel si cu bannerul
23
3
De fapt cei din LGBT sunt la fel cu ceilalti oameni nascuti cu diverse dizabilitati. Nu sunt de condamnat,dar nici prozelitismul nu e bun,caci asta inseamna nu altceva decat incercarea unor perversi sexuali de a transforma oameni normali in parteneri de sex pentru poponari. Cine e homo irecuperabil trebuie sa fie inteles si acceptat in societate,cine e doar maniac pervers sexual,trimis la dracu. Nu vorbim de o e***e,ci de un numar restrans de oameni,care asta este,nu au cum sa impuna reguli majoritatilor,decat daca lideri ai majoritatilor vor dezbinare ,ura sau sunt chiar ei poponari perversi.
4
2
AUR trebuie scos in afara legii precum cei din ZORII AURII din Grecia. Si trebuie facut asta urgent, pana nu e prea tarziu. Sa-si refaca partidul din temelii! Nu poti lasa o asemenea grupare TERORISTA sa distruga nu numai ROMANIA, dar si UE si NATO prin comportamentul lor rupt din perioada interbelica. NEVER AGAIN trebuie sa ramana NEVER AGAIN! Propaganda ruso-chineza incearca sa distruga UE si NATO, inventand un "inamic comun" pe cei din LGBTQ pe care naZistii moderni ii aseamana cu evreii si ii arata cu degetul, il exclud, ii depoarteaza sau, Doamne fereste, chiar ucid. Asta trebuie sa inceteze! Nu e nimeni impotriva AUR, e impotriva indivizilor din el! Sa-si refaca partidul din temelii, intr-un mod civilizat sau sa "taca pe vecie"! Daca lasi AUR si "UNITI SUB TRICOLOR"in legalitate, ne trezim cu atentate teroriste de genul legionarilor-Z / ISIS ale fanaticilor religiosi ortodocsi"mascati"in ultrasi precum la bataile cu jandarmii de la 10 august, pentru deturnarea protestelor pasnice
21
2
Acest discurs a fost bazat pe"CONDAMNAREA LA MOARTE/SUICID prin izolare sau excludere a celor din"LGBTQ", ceea ce este 100% acelasi discurs naZist(pactul HITLER-STALIN) adresat impotriva"celor altfel" cum ii numeau ei pe evrei in perioada interbelica. Practic, AUR se urca peste cadavrele celor"altfel"din LGBTQ pe care ii indeamna la suicid sau"ii gonesc"in mod indirect"afara din ROMANIA". Ceea ce este de-a dreptul GROTESC, este crima de razboi/deportare."Legionarii" lui GEORGE SIMION, in frunte cu idiotii utili din galeriile echipelor de fotbal, adunati toti in"UNITI SUB TRICOLOR"(fondat de G.Simion) si din cauza carora a pierdut NATIONALA DE FOTBAL A ROMANIEI MULTE MECIURI jucate acasa cu stadioanele goale, fara sustinere, ajutati fiind adversarii nostri sa ne invinga, practic AURistii au distrus viitorul centrelor de tineret fotbalistic, au distrus destinele copiilor romani prin sabotaj pentru AUR se bate cu pumnii in piept ca"Kosovo e Serbia putinista", astia instiga la ura/GENOClD.
20
2
Când are dreptate, are!
6
5
exultrasul simion pandeste prada dupa coltul cotrocenilor, romanasilor asta le place sa fie gonacii lui!
4
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436