REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

George Simion, nuntă cu mii de invitați la Măciuca. ÎPS Teodosie îl va cununa pe liderul AUR

George Simion, nuntă cu mii de invitați la Măciuca. ÎPS Teodosie îl va cununa pe liderul AUR

Replica API 24 august 2022 | 18:13 4552

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, și ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie a liderului AUR, George Simion cu Ilinca Munteanu.

IPS Teodosie

Marele eveniment la care sunt aşteptaţi mii de oameni va avea loc peste trei zile, în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea. Invitaţii vor intra pe bază de brăţară în local, iar jandarmii vor asigura în permanenţă paza.

Mai mult, Primăria Măciuca nu exclude ca şefii de la judeţ să dispună inclusiv restricţionarea circulaţiei pe anumite drumuri din comună, în ziua nunţii, informează antena3.ro, citată de stiripesurse.ro.

Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi se numeşte Ilinca. George Simion, în vârstă de 35 de ani spune că are deja 11.000 de invitaţi la nunta sa.

"Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează", a spus viitorul mire.

Liderul AUR a explicat că a fost sezonul recoltei şi va profita din plin de baloţii de paie aduşi de colegii săi din Argeş pentru a amenaja cadrul nunţii sale câmpeneşti, care va avea loc într-un pitoresc sat vâlcean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zi zi sa i ti sara ochi daca nu cit cit ai luat de la inocent. Sa nu te aud k ii moca ca te scuip.
1
0
Nu e o diferenta "mare" dar considerabila 11 ani Pt mine e acceptabila dar am auzit teologi ortodocsi care spun ca nu e bine sa fie diferenta mai mare de 7 ,maxim 10 ani sau 14 ..dar hotarati va domnilor decla b.o r. Ce diferenta e acceptata?
0
0
MACIUKA JUKAUSA si BUCLUCASA
0
0
Se duce acolo unde-i place, la maciuca
0
0
Ptr 14:54;14;38;11:57;9:33
0
0
Nu se duce la Maciuca, se duce dupa maciuca...
0
0
Dar de unde stii tu mai cum sta treaba cu doamne-doamne? L-ai intalnit sau ce? Vorbiti toti vorbe sa nu adormiti ca o s-o patim ca suntem bolnavi..... etc.
0
0
N-auzi mai avortonule ca te asteapta ma-ta pe centura?! A venit un lot nou de tiristi turci si n-are cine sa le-o suga! Du-te si ajut-o pe ma-ta ca nu mai face fatza, pardon, gura!
1
1
In primul rand esti un mare analfabet! In al doilea rand, se vede ca esti spalat la creier de biserica si de religie! Mai lasa-ne cu personajele tale imaginare din cer si te du si da sfaturi oilor proaste care se ploconesc prin biserici zilnic! Unde-i dumnezeul tau cel bun cand se intampla toate grozaviile din lume? E ocupat? Doarme? Sau nu are timp de furnicile numite oameni? Hai mars in ghenunchi la pupat icoane si ciolane putrezite si lasa-ne pe noi cu prostiile tale!
1
1
Imi este mila de voi . Sunteti bolnavi , aveti probleme psihice si pentru ca nu va tratati , o veti sfarsi rau . Pare de necrezut dar din pacate asa se va intampla . Cei fara de Dumnezeu nu au o viata lunga . Otrava pe care o improscati , se va intaoarceimpotriva voastra . Mai bine rugativa la Dumnezeu sa va ajute sa scapati de demoni care va inrobeste . DOAMNE IARTAI CA NU STIU CE II ASTEAPTA .
2
0
Sa iti iau familia in poola scursura animlica,zdreanta ordinara.
1
0
toate scursurile care se inchina la rusi, in frunte cu kaghebistul teo dos ie
0
0
Vezi ca am trecut pe centura si am dat de ma-ta care nu mai facea fatza la s**t pouli! Du-te si ajut-o!
0
0
de salamus sa ma ei si pe teodosie daca vrei si simion sa iti dea un clei in dantura sa nu mai mananci futote in gura
0
1
de la 21:52, 22:19, 09:05 realizezi cat de cretini si de batuti in cap sunt romanii!
1
2
inca o dovada ca astia lucreaza la acelasi stapan de la rasarit . poate vine si Putin ca el plateste mascarada asta de partid si de popa
2
0
Iubirea de oameni si de tara i-a facut sa-si dea mana! Ar fi fost culmea sa-i cunune pe Stelica Ion, pe sifonarul Ungureanu sau pe alti useristi globalisti transgen!
0
4
Teo dos ie merge la maciuca ,sa-i dea dumnezeu maciuci pana face ochii ca la melc
0
0
Teodosie si asa este obisnuit sa mearga la "maciuca" noapte de noapte, ca-i pe invers
0
0
Sa fie binecuvantati si felicitari IPS Teodosie pentru munca si stradania Sa neobosita in slujba crestinilor ortodoxi si a poporului roman !
0
0
Doi crestini si patrioti. Dumnezeu sa le ajute!
1
0
se marita.Primeste dar de nunta castraveti si vaselina
0
0
Doi scelerati.
0
0
poate crapa amandoi
0
0
Cine e george simion? Cine ips teodosie?
0
0
Jeg la jeg trage!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513