REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

George Simion promovează afacerile românești, iar soția sa are geantă de lux de mii de euro

George Simion promovează afacerile românești, iar soția sa are geantă de lux de mii de euro

Ana Maria LIPAN 3 octombrie 2023 | 10:44 1113

Soția liderului AUR, Ilinca, a fost văzută putând o geantă a unui brand de lux, asta în condițiile în care George Simion promovează acerb afacerile românești. Politicianul și-a construit imaginea în jurul patriotismului, promovând afacerile, locațiile și brandurile românești. În tot acest timp, soția lui se afișează cu accesorii de lux.În imaginile postate de o membră USR, Ilinca poartă pe umăr o geantă de mii de euro de la un brand străin.

George Simion promoveaza afacerile romanesti, iar sotia sa are geanta de lux de mii de euro

„Asta se ascunde în spatele patriotismului de carton al liderilor AUR: nu doar că una spun și alta fac, dar sunt fix la fel ca vechii politicieni, pe care la televizor îi combat atât de vocal. Se afișează cu obiecte de lux, pe care majoritatea românilor nu și le pot permite și pe care nu le pot justifica din munca pe care o fac”, a scris pe Facebook Alexandra Oană, potrivit stiripesurse.ro.

Reacția lui George Simion nu a întârziat să apară. Într-o intervenție la Realitaea PLUS, politicianul AUR i-a luat apărarea soției sale, precizând că geanta este o replică a brandului respectiv, adică un fake, care ar costa câteva sute de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doamnele de la replica au o problema cu alte doamne poarta LV ? :))
0
2
pai mai bine votam cu astia ca sa scapam de manevrele celor care de 30 ani ne mint, nu mai avem ce pierde
3
6
Oricate articole impotriva AUR apar eu tot AUR votez. Replica domnului Simion "este o replica" a facut mai mult rau decat bine.
4
7
Daca e fake nu se pune.
3
1
ca alea sunt vuitoane turcesti !
4
2
Sa-l s ugi pe Simion și pe toți susținătorii lui
2
10
Nu stiu cine este surprins dar eu nu ma mir caci cunosc personajul Simion George ;un mincinos cu gura mare caruia i s-a dat prea multa importantza de media romaneasca.
9
3
Io tot haur votez.Ca astia e buni simi place.Am zis
5
8
Eu am văzut-o cu o sacoșe din macrame!
2
6
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
13
1
Logic, prima reacție pe care o ai atunci când te ridici din țărână. Nu știi ce rea lovit, și precum țiganu, dai cu muci n balta. S au văzut pe cai mari. Ce i trist, ei chiar cred. Și mai trist va fi când vor ateriza cu picioarele pe pământ, el șef de galerie fotbal, ea o oarecare nesemnificativa
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510