REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.6° Constanța Dum., 25 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6832
28.6° Constanța Duminică, 25 August 2024 Anul XX Nr. 6832
 

George Simion s-a lăudat în Mexic că este viitorul președinte al României! Video

George Simion s-a lăudat în Mexic că este viitorul președinte al României! Video

Virgil STOIAN 25 august 2024 | 15:41 612

Aflat în Mexic la o conferință politică a conservatorilor (Conservative Political Action Conference-CPAC), preşedintele partidului extremist AUR George Simion s-a lăudat, în discursul său, că e viitorul președinte al României. „Anul acesta, în România avem alegeri parlamentare şi prezidenţiale. Voi fi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, unde cel mai probabil mă voi confrunta cu candidatul social-deomcrat. În faţa voastră este viitorul preşedinte al României!”, a spus Simion.

George Simion s-a laudat in Mexic ca este viitorul presedinte al Romaniei! VideoGeorge Simion

Liderul AUR le-a spus mexicanilor că în România partidul său e considerat „extremist”, de ce? „Pentru că luptăm pentru libertate si pentru drepturi, iar timpul va demonstra că noi avem dreptate”, a explicat Simion.

El a mai spus că  „este nevoie de o alianţă a tuturor forţelor conservatoare şi suveraniste din întreaga lume pentru a apăra valorile tradiţionale, libertăţile fundamentale, viaţa, familia şi credinţa în Dumnezeu” și și-a exprimat speranţa că alegerile din SUA vor fi câştigate de Donald Trump.

Mai mult, Simion a indicat că vine dintr-o țară fost comunistă și că pentru el și „generația sa” este ciudat să admită că „o nouă formă de marxism şi leninism şi dictatură vine tocmai din ţări care odată erau considerate libere”.

„Noi, conservatorii, suntem cei care ne revoltăm împotriva celor care vor să ne calce în picioare drepturile, libertăţile, valorile noastre (…) Avem nevoie de o alianţă a tuturor forţelor conservatoare şi suveraniste de pretutindeni. Este timpul să ne dăm mâna şi să ne apărăm valorile tradiţionale, libertăţile fundamentale, viaţa, familia şi credinţa noastră în Dumnezeu. În faţa atacurilor politice din partea stângii şi a neo-marxiştilor, trebuie să fim puternici. Suntem singurii care putem apăra ceea ce este cel mai de preţ pentru noi: Dumnezeu, naţiunea, familia şi libertatea. Avem datoria de a proteja tot ce ne este drag, de a lupta pentru normalitate într-o lume care încearcă să ne impună anormalitatea”, a mai spus liderul AUR, potrivit g4media.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
succes!
6
3

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913