REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
27.4° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

George Simion sare în apărarea Elenei Lasconi: „Mai au puţin şi o ard pe rug”

George Simion sare în apărarea Elenei Lasconi: „Mai au puţin şi o ard pe rug”

A.F. 5 noiembrie 2023 | 21:11 922

Liderul AUR, George Simion, a sărit în apărarea Elenei Lasconi, după ce președintele USR i-a cerut să renunțe la candidatura pentru Parlamentul European, în urma scandalului iscat de declarațiile privind votul la referendumul pentru familie. „Pentru userişti, susţinerea familiei tradiţionale, cea formată din femeie şi bărbat, aşa cum ne-a lăsat bunul Dumnezeu pe lume, nu este ceva normal”, a declarat George Simion.

George Simion sare in apararea Elenei Lasconi: „Mai au putin si o ard pe rug”George Simion

„USR face ce face şi iese din nou în evidenţă. Acum, cu acest scandal iscat în jurul Elenei Lasconi. Dacă politic sunt eşuaţi, cu toţii, cei de la USR ţin să iasă în prim plan cum pot. Şi, se scuză, se acuză, mai au puţin şi o ard pe rug pe Elena Lasconi. Asta, în timp ce românii riscă, de exemplu, să nu mai poată să folosească banii în numerar strânşi, poate, o viaţă. Ca şi cum nu sunt alte probleme de rezolvat în România, useriştii se ceartă între ei despre cine se căsătoreşte cu cine”, a afirmat George Simion duminică, potrivit news.ro.

El arată că „totul a plecat de la declaraţiile făcute de Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel care deschidea lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 2024”.

„Spun deschidea pentru că înţeleg că rămâne doar primar după ce Drulă i-a cerut retragerea din campania europarlamentară. Ea spusese în cadrul emisiunii «Insider politic», de la Prima TV, că a votat «Da» la referendumul din octombrie 2018 pentru modificarea Constituţiei în sensul definirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Practic, pentru userişti, susţinerea familiei tradiţionale, cea formată din femeie şi bărbat, aşa cum ne-a lăsat bunul Dumnezeu pe lume, nu este ceva normal…”, a mai comentat Simion.

Liderul AUR susține că USR trebuia să o critice pe Elena Lasconi pentru „nereuşitele ca primar”, nu pentru convingerile ei.

„În loc să se concentreze pe celelalte nume perimate care deschid lista, cum ar fi Dan Barna, Vlad Voiculescu sau Vlad Botoş, pentru că vă pot enumera zeci de motive pentru care aceştia nu ar trebui să reprezinte România în Parlamentul European, sau pe nereuşitele ca primar ale Elenei Lasconi de la Câmpulung Muscel, care se întind şi ele pe multe pagini, useriştii au găsit de ce să se ia.”

„Probabil nu le mai ajungeau locurile şi se tem că nu vor atinge sinecurile dorite”, a mai spus Simion.

Președintele USR, Cătălin Drulă, i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare, urmând să aibă loc în această seară o ședință a conducerii de partid pentru formalizarea acestei decizii.

„Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL”, a declarat Drulă.

Discuția vine după ce primarul USR din Câmpulung Muscel a dezvăluit că a votat „Da” la referendumul din octombrie 2018 pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie, citează digi24.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DAN si MARIAN, doi useristi.... probabil va ardeti si in .ruc.
2
0
ioditilor, va de ranjaza ca ce ? ca e un bun roman? va place de USR cu parinte unu si parinte doi. sa ne placa de toti astia care se ard in ruc ?? cat p***t a devenit poporul roman ??? de ce sunt obligat sa ii accept pe popo ? SI DA FAMILIA ESTE FORMATA DIN MAMA SI TATA asta pentru toti cei ce vor sa-si umbla in,,magazie,, e problema lor dar familie nu pot fi doar sa traiasca in CONCUBINAJ
2
0
Acest golan derbedeu e în stare să o treacă pe lista AUR pe prima poziție. „Merită” ! Individa e în stare s-o dezmoștenească pe fiică-sa. Au ajuns ciudații în fruntea statului, votați de alți ciudați. Ce păcat că PROSTIA nu doare ca o măsea cariată.
2
2
Ai votul meu, succes.
5
2
Doamne, nu nai scăpăm de acest neica nimeni, este prezent în toate situațiile, este a tot stiutor. Pare a fi, în mintea lui bolnavă, salvatorul din umbră, doar, doar ca fi remarcat de cineva. Nu nai visa mai neica nimeni, nu mai insista ca tot praful de pe tobă vei culege.
4
8
Tu USR ule,uite așa îți dai singur în cap.Ai început să uiți ca părerea majorității contează. Femeia a zis de fapt ce zice și ce crede majoritatea.Iar voi arătați că e 0 părerea celor mulți. Pai să așteptați voturi de la restul.
13
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436