REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.2° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

George Simion și-a cheltuit cadoul de nuntă de 400.000 de euro. Soția lui a devenit bugetară

George Simion și-a cheltuit cadoul de nuntă de 400.000 de euro. Soția lui a devenit bugetară

A.F. 20 iunie 2024 | 20:24 1982

Liderul AUR, George Simion, și-a cheltuit mica avere primită cadou la nunta cu frumoasa Ilinca. Soția sa s-a angajat pe un post călduț de bugetar, deși Simion e lider al Opoziției și critică des cheltuielile mult prea mari ale statului român.

George Simion si-a cheltuit cadoul de nunta de 400.000 de euro. Sotia lui a devenit bugetaraIlinca si George Simion

Ce spune declarația de avere a liderului AUR

În declarația sa de avere depusă acum, creditul de 210.000 de lei al soției a dispărut. Semn că Simion a revenit la gânduri mai bune. În declarația din 2023, Simion și soția nu aveau bani la bancă cu care să plătească creditul de 210.000 lei. Fie Simion a făcut rost de bani vânzând garsoniera de 44 de metri pătrați care îi apărea în Declarația de avere din 2023, deşi nu a specificat în declaraţie, fie George Simion a umblat la cei 400.000 de euro care îi apăreau în declarația de avere din 2023 și care s-au evaporat din declarația de avere din 2024, scrie România TV.

În declarația de avere din 2024, darul de nuntă a lui George Simion în valoare de 400.000 euro a dispărut.

Revenind la situația financiară a lui George Simion (cea la vedere), ea rămâne la fel de ciudată când citim declarația de avere din 2024 depusă chiar azi.

George Simion și familia lui (soția și un fiu) trăiesc din cei 2.200 de euro pe care îl câștigă Simion ca deputat. Menționăm aici că Simion pretinde că își donează 90% din salariu. Adică, trăiește cu 220 euro pe lună.

Simion nu are unde locui. El este chiriaș. În declarația de avere din 2023, declara o garsonieră de 44 de metri pătrați care i-a dispărut din declarația de avere din anul 2024.

 Deși se pretinde un mare familist, Simion a decis  să facă o separație de bunuri față de soția sa 

Newsweek a scris că, deși se pretinde un mare familist, George Simion a decis, în 2022, să facă o separație de bunuri față de soția sa. În declarația de avere depusă în 2023, George Simion preciza că Ilinca Valentina a făcut un credit de 210.000 de lei, „având separație de bunuri”.

Soția lui George Simion, Ilinca, s-a angajat la stat, la ministerul Educației, condus de Ligia Deca, fosta consilieră a președintelui Iohannis. În anul fiscal 2023, partenera liderului AUR a încasat un salariu de la această instituție.

George Simion și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al României, în fața a mii de persoane, la Arenele Romane: „Toate orătăniile din gheena iadului vor încerca să blocheze accesul românilor la vot”.

Ilinca Simion, salariu neașteptat de mic

Ilinca Simion a primit doar 8.250 de lei, net, pe întregul an fiscal 2023. În anul fiscal 2022, soția lui George Simion nu a avut nici un venit. În declarația de avere de anul trecut, soția liderului AUR avea un credit ipotecar la Raiffeisen Bank contractat în 2022 şi cu scandenţa în 2051, în valoare de 210.273 lei. Acest credit a dispărut din declarația de acum, din iunie 2024.

Se pare că din declarația de avere din 2024 depusă de liderul AUR a dispărut și apartamentul de 44 mp cumpărat de soția sa, și darul de nuntă, de 400.000 de euro. Prin urmare, politicianul nu are terenuri, proprietăți imobiliare sau conturi în bancă. El deține doar un Ford Fiesta din 2006, potrivit defapt.ro. Situația lor financiară s-ar putea schimba în curând. George Simion, liderul partidului AUR, și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale, într-un eveniment organizat de partid la Arenele Romane din București, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu le ajunge cat fura el. acum a inceput si nevasta-sa sa fure. cand odrasla va invata sa merga si sa vorbeasca va incepe la fel sa fure
6
0
Simion este de aceiashi parere ca si Putin cand vorbeshte despre Uniunea Europeana si S.U.A.si anume ca U.E. si S.U.A.ii reprezinta pe satanishti si neonazishti in lume,dasta tot declara el ca este pentru o Romanie suverana si creshtina care sa dea cu pumnul in masa in europa daca vrea U.E. ca Romania sa mai fie membra si daca U.E.itzi spune ca potzi sa ieshi afara din U.E.ce faci mai cacaciosule ii arunci pe romani in bratzele rushilor asha cum si-a dorit putin de la invazia in Ukraina cand a cerut ca Romania sa iasa din NATO ?,defapt cu minciuna asta si-a motivat Putin invazia din Ukraina cica pentru ca sa ii elibereze pe ukraineeni de neonazishti,deci Simion este egal cu Putin sau mai bine spus unul dintre servitori lui Putin din Romania cealalta fiind Shoshoaca caci rusul a mers la doua capete
5
0
Iar a aparut HANDICAPATUL cu texte lungi care isi da singur likeuri, mori ba javra ..!..
2
19
RADU e numele plodului lui George Simion (RADU CEL FRUMOS=celebrul tradator roman H0M0SEXUAL). Acest paradox al universului, George Simion, se bate cu pumnii in piept ca un veritabil ultras din galerii ca el uraste comunistii, poarta des tricouri cu"RED IS BAD/EVIL"si simboluri comuniste taiate, dar tot el spune ca NicoIae Ceausescu a fost un patriot si roman bun, ba chiar si-a botezat fiul RADU SIMION, precum naistul preferat al lui Ceausescu. Deloc intamplator ca unul dintre sustinatorii AUR si"contact"de legatura cu Beijing(vizite dese in China) este naistul oligarh comunist Nicolae Voiculet, dar si alti turnat0ri la SECURlTATEA Ceausista precum Dan'CRISTIAN'Puric/Teodosie'MA.KE'Petrescu(Porcu Macedon), Gusa, etc. Tot Simion minte ca e patriot, dar e rusofil si face interesele Rusiei/Chinei, ajutat de trumpiti QAnon+SEBIzzGHITA. AUR e opusul"UNIRII", e "DIVIDE ET IMPERA"rusesc. AUR ne dezbina in 2: pro-UE+NATO vs pro-EURASIANISM(langa Rusia-China-Coreea de Nord-Serbia-Iran-Belarus).
32
2
foarte multi fac evaziune si bani la n***u iar cei care au cei mai multi bani ascund sumele cele mai mari atat de mari incat am ramane socati daca am afla; mai sunt unii care nu fac - saracii si sunt foarte multi eurostat ne spune ca avem cei mai multi saraci din ue
12
2
Bravo, PR0STlL0R! Rusofilul asta tradator de tara si de neam isi plimba plodul cu carucior MIMA XARI de peste 3000 euro (precum Kim Kardashian), iar voi umblati cu Dacia Logan second-hand de maxim 2000 euro sau chiar mai rau de atat. Ba mai mult de atat, bufonului George Simion i-a fost schimbata sotia(sahistul Sebi Ghita) inainte de nunta, caci s-a dovedit ca prima mireasa avea un trecut"stufos"in unul dintre cele mai cunoscute studi0uri de VlDE0CHAT din Bucuresti, dar si ca ar fi fost e*****a de lux in bordeI"PUFF"Germania. Asa ca i-au"bagat-o pe gat"pe"mireasa de rezerva"Ilinca Munteanu. Vreti sa mai stiti ceva? RADU este numele celui mai mare tradator din ISTORIA ROMANIEI, el fiind si CEL MAI CUNOSCUT H0M0SEXUAL din ISTORIA ROMANIEI, fratele lui VLAD TEPES, RADU CEL FRUMOS, H0M0SEXUAL care ii facea sex'oral sultanului otoman Mehmed al II-lea. Asta va este"viitorul presedinte" asa zis"suveranist/conservator"sau"MESSIA AL VOSTRU"(buliBASHA)cum il numesc aplaudacii hAUR? RoEXIT-hAUR?
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510