REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
21.4° Constanța Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

George Simion și-a publicat diploma de bacalaureat. Ce note a avut liderul AUR

George Simion și-a publicat diploma de bacalaureat. Ce note a avut liderul AUR

Andreea VLAICU 4 septembrie 2024 | 13:32 1289

După ce confruntarea politică legată de nota de la examenul de Bacalaureat a devenit fenomen național, liderul AUR George Simion și-a publicat diploma de absolvire, fără a rata ocazia de a-l ironiza din nou pe liderul PSD: "Marcel Ciolacu, tu când ne arăți diploma de Bacalaureat?”.

George Simion si-a publicat diploma de bacalaureat. Ce note a avut liderul AURdiplomă George Simion

Diploma de Bacalaureat a lui George Simion arată note precum 10 la proba orală la Limba și Literatura Română, tot 10 la proba orală la Limba Franceză, în timp ce la probele scrise are următoarele note: Limba și Literatura Română, nota 9, la Istoria Românilor nota 9.55, iar la Limba Engleză, nota 9.60. La Educație Fizică, liderul AUR a primit nota tot 10.

"Am avut media 9,69 la examenul de Bacalaureat și nu am nicio problemă în a arăta acest lucru publicului. Diploma mea de bacalaureat este reală și, spre deosebire de alții, eu nu am nicio problemă să vorbesc despre asta. În schimb, Premierului României, Marcel Ciolacu, a evitat constant să prezinte diploma și, deși a avut multe ocazii să clarifice situația, a refuzat să o facă, alimentând suspiciuni și speculații. (...) Nu mă ascund în spatele unor diplome sau realizări inventate, pentru că știu ce înseamnă să muncești pentru succes. Nu ar trebui să fie o rușine să arăți ce ai realizat, dar se pare că unii preferă să ascundă sau să omită adevărul. O Românie puternică începe cu lideri care își asumă trecutul și care pot arăta că au câștigat respectul și încrederea prin muncă, nu prin minciuni sau trucuri. Marcel Ciolacu, tu când ne arăți diploma de Bacalaureat?", a scris Simion pe pagina sa de internet, scrie realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrem diplomele de la gradinita! sint mai importante ptr noi, decit de exemplu datoria romaniei, romania educata cu analfaneti, primii din europa la inflatie, etc.
0
1
Directoarea Colegiului "Lazar" din Capitala, unde toti elevii au luat Bac-ul (INCLUSIV GE0RGE"Ad01f-Trumpf"SimION): "Sunt convinsa ca rezultatele se datoreaza si programului pilot" prin care in ultimele 3 luni din clasa a XII-a elevii au facut doar 3 zile pe saptamana scoala fizica si doar pregatire pentru Bac. "Elevii au fost mai relaxati, multi spun ca Bac-ul se poate lua cu nota mare fara meditatii", a povestit directoarea Colegiului "Gheorghe Lazar" in conferinta de presa a ministrului Educatiei privind rezultatele finale de la Bac 2022, dupa contestatii. Colegiul National "Gheorghe Lazar" face parte dintr-un proiect pilot pentru elevii de clasa a XII-a. Ministrul Educatiei a declarat in aceeasi conferinta ca un schimb de experienta intre profesori ai liceelor cu rata 0 de promovabilitate la Bac si cei de la Colegiul "Gheorghe Lazar,"unde rata de promovare a fost anul acesta 100%, "poate schimba abordarea profesorului". Hello, World! !It's a me, NeoMAR10! BACk again, tell a friend!
11
0
Cautati pe go0gle "GRAFIC RATA DE PROMOVARE BACALAUREAT". Anii cu cea mai mica rata de promovabilitate au fost PRIMII ANI CU SUPRAVEGHERE VIDEO IN SALI. Am luat BAC-ul pe merit, nu mi-a pasat de nimic altceva, nu am cautat sa-mi fac probleme cautand explicatii/facand reclamatii. Mi-am vazut de treaba mea, oricum aveam emotii mari in perioada aceea. Va spun sincer: s-a copiat cu "camerele web pornite". Habar n-am cum, daca erau functionale sau nu, cert e ca am auzit vorbindu-se de faptul ca au fost oferite sume de bani de catre cateva persoane, pana la o anumita suma SOLlCITATA de supraveghetori, ca mai apoi"colegii"din sala sa faca schimb de ciorne. Bineinteles ca nu s-a luat numai 10 pe linie, ca ar fi batut la ochi, iar supraveghetorii "pazeau" asta, oferind indicatii sau confirmand anumite raspunsuri, iar colegii copiau. Trecand pe langa mine, o supraveghetoare a pus degetul pe un raspuns, soptindu-mi: "Mai gandeste-te!". GEORGE SIMION "A LUAT BAC-ul" in 2005 FARA SUPRAVEGHERE VIDE0
11
1
Sa vii sa îți arăt daca am mămăligă intre bu ci...
2
3
Sa vii sa îți arăt daca am mămăligă intre b**i...
2
1
Sa scoata si covrigarul si ostasul balbait diploma de bac ca ostasul se stie ca e plagiator
5
0
Nu e in regula ca a publicat semnaturile si numele si prenumele secretarului si presedintelui comisiei. inca putin si ne vom bate in certificate de botez si diplome de gradinita. Oare chiar trebuie sa votam cu astia? nu avem altii?
2
5

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516