REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

George Simion și Ilinca, prima vacanță în străinătate, după ce au devenit soț și soție

George Simion și Ilinca, prima vacanță în străinătate, după ce au devenit soț și soție

Valentina CAMARA 6 martie 2023 | 00:00 1147

George Simion și Ilinca Munteanu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu circa 8 luni, atunci când au avut parte de o nuntă de amploare, la care au fost prezenți în jur de 10 mii de invitați. Evenimentul a avut loc în în satul Oveselu din comuna Măciuca, județul Vâlcea.

George Simion si Ilinca, prima vacanta in strainatate, dupa ce au devenit sot si sotie

De când a avut loc ziua cea mare, liderul AUR a pus pe primul loc munca, însă acum a venit momentul să-și răsfețe soția cu o vacanță binemeritată peste hotare.

La început de primăvară, George Simion și Ilinca au plecat în vacanță în Lisabona, Portugalia. Liderul AUR a postat în mediul online o serie de imagini romantice din vacanță în care se află cu partenera sa.

Vizibil binedispuși și fericiți, și-au pus la curent admiratorii cu noutățile din viața lor personală.

În urmă cu doar câteva luni, întrebat dacă așteaptă sau nu un copil, George Simion a dat de înțeles că nu este departe de a deveni tătic pentru prima dată. Discret în declarații despre viața sa personală, liderul AUR a declarat că, atât el, cât și soția sa, Ilinca, își doresc să devină părinți și să aibă nu unul, ci mai mulți copii, fete și băieți.

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice.  La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”,  a declarat George Simion în urma cu câteva luni, în cadrul unei emsiuni TV, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303