REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
33.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

George Simion vizită la Varșovia: „În mâinile lor stă soarta întregii Europe” VIDEO

George Simion vizită la Varșovia: „În mâinile lor stă soarta întregii Europe” VIDEO

Mariana MURAT 16 octombrie 2023 | 13:29 989

George Simion, președinte al partidului AUR, a fost prezent duminică 15 octombrie, la alegerile parlamentare din Varșovia.

George Simion vizita la Varsovia: „in mainile lor sta soarta intregii Europe” VIDEO

Acesta susține faptul că forțele suveraniste vor câștiga alegerile.  AUR este partidul  în a cărui retorică i se potrivește cel mai des termenul. Susținut nu doar în Varșovia, cât și în România, suveranismul,  îndesat de către George Simion, este chiar luat în vedere pentru alegerile 2024. Acesta mai susține faptul că în funcție de rezultatul alegerilor, în mâinile Poloniei stă soarta întregii Europe.

Vă salut pe toți din Varșovia, în spatele meu este absolut toată presa din Polonia și nu numai, pentru că în funcție de rezultatul acestor alegeri de astăzi, 15 octombrie, în mâinile lor stă de fapt și soarta întregii Europe, pentru că aici avem un partid de guvernare creștin, avem un partid suveranist care s-a luptat cu forțe ale răului.” , a transmis George Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fortele raului au castigat in polonia. Mwistii tai de la pis au swpt-o. La fel ca tine.
4
1
Un excroc ce pacaleste lumea.
8
3
Te sustin, familia mea o sa voteze AUR, multa sanatate tuturor.
8
8
Nu jigni tarani comparandui cu Simion,daca spuneai ca seamana cu Ilie Dumitrescu dar cu capul mai turtit era mai bine.
5
4
Voi realizati ca-s sute de mii de ghiolbani in tara asta care vad in terminatul asta un mare salvator al neamului romanesc ? Dumnezeule mare, ti se ridica parul pe ceafa cand te gandesti..
10
4
Oile cu cine plm le-ai lasat ma ciobane ? Iara umblii dezlegat ?
9
3
Simioane si care sunt mai baiete acele fortze ale raului din Polonia numestele,sau cunoscut fiind faptul ca esti un sustinator al lui Putin in invazia astuia in Ukraina te referi la Uniunea Europeana si S.U.A. caci asha a spus tactu Putin:"ca armata rusa s-a dus in Ukraina pentru ca sa lupte impotriva nazistilor ukraineeni sustinutzi de U.E. si. S.U.A.",hai spunele odata mai papagalule alora care cred in tine ca tu vezi o Romanie aliata cu Rusia fara Uniunea Europeana si NATO caci si cu NATO si U.E.si cu Rusia nu se poate asta stiu si copiii.
7
3
Oameni buni, cum este posibil ca un fost bătăuș, la propriu fiind șeful galeriei la fotbal, erau prezenți peste tot, sa devina dintr o data o somitate, mâine poimâine, la nivel mondial. Un oarecare a ajuns sa ne explice, ce. Hai sa facem front comun, în asa fel încât sa părăsească definitiv clasa pitica
9
4
ce fata de t***n coclit are...
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510