REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

George Tufă, președintele PNL Cumpăna, despre necesitatea unui nod rutier în comună

George Tufă, președintele PNL Cumpăna, despre necesitatea unui nod rutier în comună

B.N. 23 februarie 2024 | 00:00 1402

George Tufă, liderul Partidului Național Liberal (PNL) din localitatea Cumpăna, județul Constanța, și-a exprimat profunda dezamăgire față de recenta suspendare a construcției unui nod rutier esențial în Cumpăna, din cauza lipsei de finanțare. Ministerului Transporturilor și Infrastructurii a anunțat construcția a 36 de noi noduri rutiere pe rețeaua de autostrăzi a României. El a subliniat că acest proiect nu este doar o necesitate infrastructurală, ci și o poartă către dezvoltarea economică și socială a regiunii.

George Tufa, presedintele PNL Cumpana, despre necesitatea unui nod rutier in comunaGeorge Tufă

În urmă cu patru ani, Tufă a candidat pentru funcția de primar al Comunei Cumpăna și, deși nu a câștigat, el a rămas un susținător activ al proiectelor de dezvoltare benefice pentru comunitatea locală, evidențiind acum importanța vitală a acestui proiect, atât pentru îmbunătățirea mobilității locale, cât și ca factor de stimulare economică și socială.

George Tufa, presedintele PNL Cumpana, despre necesitatea unui nod rutier in comunaGeorge Tufă

Făcând apel la autoritățile locale și la primarul comunei, Tufă a îndemnat la explorarea tuturor căilor posibile pentru asigurarea finanțării necesare proiectului.

Înțeleg provocările cu care se confruntă administrația locală, însă este esențial să nu pierdem din vedere importanța dezvoltării infrastructurii pentru viitorul comunei noastre. Îndemn primarul să exploreze toate căile posibile pentru a asigura finanțarea necesară acestui proiect vital. De asemenea, aș aprecia o mai mare transparență în comunicarea cu cetățenii și implicarea comunității în procesul decizional, pentru a ne asigura că toate vocile sunt auzite.

Totodată, acesta menționează că va sprijini orice inițiativă care contribuie la dezvoltarea durabilă a comunei Cumpăna, până la încheierea mandatului său.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436