REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Georgeta Tapangea mai are puțin și își finalizează construcția de pe strada Cișmelei! Video

Georgeta Tapangea mai are puțin și își finalizează construcția de pe strada Cișmelei! Video

Replica API 11 aprilie 2022 | 00:44 3268

Lucrările la controversata construcție de pe strada Cișmelei au reînceput. Afacerista Georgeta Tapangea, cea care răspunde de investiția din zona Tic-Tac, a ținut morțiș să continue lucrările de construcție la imobilul cu două etaje, ce a stârnit discuții aprinse între locuitorii zonei. Din cauza lucrărilor, trotuarul din fața terenului a format adevărate cratere, printre care trecătorii sunt nevoiți să facă slalom. Precizăm că autorizația de construire e valabilă pana pe 28.10.2022, problema fiind extinderea de pe trotuar.

Afacerista Georgeta Tapangea, cunoscută ca fiind administratorul firmei Pizza Gusto SRL, se chinuie de o lungă perioadă de timp să construiască un imobil cu două etaje pe strada Cișmelei, din Constanța. Locul pe care afacerista construiește a iscat discuții aprinse între locuitorii zonei, întrucât din cauza lucrării, trotuarul din fața terenului s-a surpat, creând un disconfort pentru trecători.

Video:

După ce lucrările au fost stopate de Primăria Constanța, iar consilierii au votat ca aici să fie edificată o grădină publică, proprietara terenului, Georgeta Tapangea, nu s-a lăsat și a deschis un proces în instanță, dând în judecată Primăria Constanța.

Video:

În data de 6 septembrie, Tribunalul Constanța i-a respins acțiunea formulată în instanță: „Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată - având ca obiect suspendare executare act administrativ- formulată de reclamanta Tapangea Georgeta în contradictoriu cu pârâta Primarul Municipiului Constanța”. Nemulțumită fiind, afacerista Georgeta Tapangea a făcut recurs.

Chiar dacă situația este una care nemulțumește locuitorii zonei și nu numai, mai ales pentru că e vorba de spațiu verde, precizăm că autorizația de construire e valabilă până pe 28.10.2022. De fapt, atunci e termenul de finalizare al construcției. Problema este legată de extinderea de pe trotuar..., care e domeniu public.

Deplasându-se la fața locului, vineri 8 aprilie a.c., reporterii Replica de Constanța au sesizat că lucrările la construcția afaceristei erau în toi. Muncitorii trebăluiau de zor, iar trecătorii ocoleau cu mare grijă gropile și molozul de pe trotuarul din fața terenului.

Constănțenii nemulțumiți au declarat pentru reporterii Replica de Constanța că nu au pe unde trece, iar construcția este foarte prost amplasată în acea zonă, întrucât nu mai există spații verzi între blocuri.

Video:

Nu avem pe unde să trecem. Este o construcție foarte prost amplasată pentru că nu mai rămân spații verzi între blocuri. Nu înțeleg de ce se aprobă atâtea construcții. Unde este protecția mediului, unde este aerul curat pe care trebuie să-l respirăm noi? Sunt prea îngrămădite, prea una lângă alta. Nici estetic nu este, dar în primul rând pentru sănătatea noastră ar trebui să se gândească cei care fac treburile acestea, care dau acordul, să fie spațiul liber”, a declarat pentru reporterii Replica, o pensionară din Constanța.

Un alt pensionar a declarat că vina îi aparține Primăriei pentru aprobarea construcției.

Video:

Cine este Georgeta Tapangea?

Proprietara investiției este Georgeta Tapangea. Din câte se pare, aceasta este administratorul firmei Pizza Gusto SRL, înființată în anul 2015. Se pare că afacerile nu i-au mers deloc bine în anul fiscal 2020 deoarece firma a declarat o cifră de afaceri de 355 lei, un profit net de -15.633 lei, datorii de 247.560 lei și niciun angajat.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O pocnitoare si asta
0
1
Femeie de afaceri betoon Geta, e sora geamana a lui Mari Secarea, amandoua pe vremuri folcloriste sefe la Medgidia !
0
0
nu se lasa pana nu ajunge la Targsor
1
0
Care ?????
0
0
Sa i dea Dumnezeu FALIMENT!!!!
0
0
Si gradina publica unde este...
0
0
Ati copiat din nou acest articol ridicol!!
0
0
de fapt acolo se face o gradina publica. daca nu credeti intrebati primarul
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768