REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Georgiana Lobonț are o soră ”secretă”

Georgiana Lobonț are o soră ”secretă”

Valentina CAMARA 27 ianuarie 2023 | 00:00 1709

În prezent, Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din  România și are evenimente în mod constant, dar în familia ei nu este singura fată talentată. Artista are o soră mai mică, pe nume Ramona.

Georgiana Lobont are o sora ”secreta”

Georgiana Lobonț se afișează adesea cu familia ei și e deja cunoscută controversa recentă legată de presupusul divorț dintre ea și soțul său, Rareș Ciciovan. Totuși, artista nu apare prea des cu sora ei mai mică, motiv pentru care nu mulți o cunosc pe Ramona.

Cine este Ramona, sora Georgianei Lobonț, și ce meserie are

Deși nu s-a mediatizat acest aspect, Georgiana Lobonț are o soră în vârstă de 22 de ani, pe nume Ramona, care i-a căcat pe urme. În ultimii doi ani, tânăra s-a lansat, la rândul ei, în muzică și a scos câteva piese, dar este încă la început și nu se bucură de popularitatea surorii ei mai mari.

Ramona are aceeași înclinație către muzică, dar nu către genul muzical adoptat de sora ei mai mare, ci mai mult spre muzica ușoară. Deși este studentă la Automatică și Calculatoare în cadrul Politehnicii din Cluj Napoca, tânăra a ales deja să-și înceapă cariera în muzică în urmă cu mai bine de un an.

Cu ajutorul surorii ei celebre, Ramona Lobonț a reușit să înregistreze câteva piese și chiar să filmeze videoclipuri pentru ele. Cea mai recentă a fost lansată acum trei luni și are peste 140 de mii de vizualizări pe YouTube.

„I-am făcut melodii, am înregistrat. Ea zicea să nu mă mai îmbrăcați în costum popular, că eu vreau să fac muzică ușoară. Să cânte Georgiana populara ei”, povestea Georgiana Lobonț într-o emisiune TV, în decembrie 2021.

La acea vreme, tânăra de 22 de ani deja lansase prima ei melodie, iar Georgiana declara că vrea s-o ducă și la evenimente, pentru a vedea dacă se acomodează cu programul de cântat live. De asemenea, nu a eliminat posibiltatea de a-i deveni impresar Ramonei pe viitor, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303