REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Georgiana Lobonț lasă tot pentru copiii ei

Georgiana Lobonț lasă tot pentru copiii ei

Valentina CAMARA 14 decembrie 2022 | 00:00 661

Georgiana Lobonț lasă tot pentru copiii ei. Cântăreața și-a anulat angajamentele pentru a fi alături de familie: „Să locuiască cu părinții, nu cu bunicii”

Georgiana Lobonț lasă totul deoparte pentru câteva zile de dorul copiilor ei. Pentru a petrece mai mut timp cu cei mici, cântăreața și-a anulat tot ce avea programat în această perioadă și a dezvăluit că va face schimbări în programul de anul viitor, din dorința de a sta mai mult în sânul familiei.

Alături de soțul ei, Rareș, Georgiana Lobonț cutreieră toată țara și multe locații din străinătate, dar familia este pe primul loc, iar artista a luat o decizie radicală după ce a simțit că și-a „neglijat” copiii. Cântăreața și-a anulta filmări și alte angajamente pentru a reveni acasă, acolo unde o așteptau doi copii plini de dor.
Georgiana Lobonț a renunțat la concerte pentru a petrece mai mult timp alături de copiii ei

Aflată în avion, în drum spre casă, Georgiana le-a spus fanilor ei ce planuri are în următoarele zile. Până vineri, cântăreața va sta în sânul familiei, cu cei doi copii, iar pentru a putea face acest lucru a fost nevoită să-și anuleze mai multe angajamente.

 „Gata! V-am zis că mi-am anulat filmări, înregistrări ca să pot sta cu copiii? Ei, asta fac. Din seara asta până vineri dimineață când vom pleca în Germania. Vom fi doar ai lor și ai familiilor noastre. Mi-e dor de ei de toți! Vreau să facem bradul!”, și-a anunțat Georgiana Lobonț fanii, pe InstaStory.

După ce a ajuns acasă și a petrecut câteva ore alături de băiețelul și de fetița ei, artista a revenit pe InstaStory și și-a așternut gândurile cu privire la dorința ei de a face o schimbare, pentru a nu mai pierde timp prețios din viața copiilor ei.

„Seara noastră a fost mai lungă ca de obicei, dar ne-a fost tare dor. Atâtea mi-au povestit ... în special Edi. E atât de matur ... Mi-a zis o chestie, și mie și lui Rareș, că atunci când vom fi bătrâni, el ne va cumpăra tot ce ne dorim ... chiar nu știu de unde i-au venit ideile astea, dar mă minunez. Nu ne-am mai săturat unii de alții ... mi-a mai zis că nu mai vrea ca eu să merg la cântat. Vrea să stau acasă cu ei, iar ei să locuiască cu părinții, nu cu bunicii ... deși bunicii lor sunt toți 4 extraordinari și se ocupă de ei de multe ori mai bine ca noi.

Oricum, cert e că în ultima perioadă am suferit mult de tot că nu i-am văzut. Au crescut amândoi atât de repede și noi nu am apucat să vedem toată evoluția lor cu ochii noștri ... dar le-am promis că de anul viitor nu va mai fi așa.”, a scris artista.

Artista se pregătește pentru un an cu mai mult timp alături de cei dragi

În continuare, Georgiana a vorbit despre lăcomia omului și faptul că se întâmplă adesea să uităm ce este mai important în viață, amintindu-ne prea târziu. Astfel, artista susține că anul 2023 va fi un an în care familia ei va fi prioritară și nu va mai sta atât de mult pe drumuri.

„Mi-am dat seama de multe lucruri care sunt mai importante în această viață. Anul acesta am fostt ca albinuțele, harnici și tot pe drumuri, dar i-am neglijat mult. E adevărat că banii sunt un factor care te ajută să-ți îndeplinești multe nevoi, dorințe, mofturi, dar de multe ori ajungi de nu îți mai dai seama că alergi atât de mult, iar viața trece și pierzi tot ce e mai frumos. La final, te trezești cu sacii în căruță, dar la sfârșit de drum, când nu îți mai folosește nimic și când ar fi momentul să trăiești cu amintiri faine pe care ia-le de unde nu-s.

Ne-am dat seama că trebuie să fim mult mai cumpătați și că totul trebuie să aibă o limită. Nimic nu e bine dacă duci la extrem. Trebuie găsită o balanță în orice, așa că voi schimba puțin macazul de la anul. Și oricum mai răruț se zice că e mai drăguț, iar esențele tari se țin în sticluțe mici.Nu?”, a spus în încheiere cântăreața, potrivit spynews.ro  .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166