REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Georgiana Rodriguez, noi dezvăluiri la un an de la decesul copilului

Georgiana Rodriguez, noi dezvăluiri la un an de la decesul copilului

Valentina CAMARA 17 martie 2023 | 00:00 387

Georgina Rodriguez a făcut noi dezvăluiri la un an de la momentul cumplit prin care ea și Cristiano Ronaldo au trecut, când unul dintre gemenii nou-născuți a decedat, în aprilie 2022. Abia acum, modelul internațional și-a făcut curajul și a adus noi dezvăluiri de la momentul tragediei. Ce noi declarații a făcut Georgiana Rodriguez despre decesul micuțului.

Georgiana Rodriguez, noi dezvaluiri la un an de la decesul copilului

Georgina Rodriguez a făcut noi dezvăluiri la un an de la momentul cumplit prin care ea și Cristiano Ronaldo au trecut, când unul dintre gemenii nou-născuți a decedat, în aprilie 2022. Abia acum, modelul internațional și-a făcut curajul și a adus noi dezvăluiri de la momentul tragediei.

Georgiana Rodriguez, noi dezvăluiri la un an de la decesul copilului

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt unul dintre cele mai apreiate cupluri din showbiz-ul internetional. Se împlinește, în curând, un an de la decesul unuia dintre gemenii nou-născuți, iar acest lucru a făcut-o pe Georgina să își amintească clipele dureroase prin acre a fost nevoită să treacă.

Concret, unul dintre gemenii nou-născuți a decedat, în luna aprilie 2022. Vedeta și-a făcut abia acum curaj de a vorbi despre drama trăită, la aproape un an distanță, motiv pentru care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Georgina Rodriguez a povestit ce i-a spus starul portughez după ce i-a dat vestea.

”Peste 40 de milioane de oameni mă urmăresc, dar nimeni nu știe cum mă simt. A fost cel mai greu moment din viața mea. Viața e grea, dar viața trebuie să meargă mai departe. Am motive să trec mai departe și să fiu puternică.

Cris (n.r. Cristiano Ronaldo) m-a încurajat foarte mult. Mi-a spus 'Gio, continuă să-ți faci treburile, te va ajuta'. Prioritatea mea este reprezentată de familie și copii. Sunt fericită și recunoscătoare pentru ce am”, a spus Georgina Rodriguez, citată de The Sun.

Cristiano Ronaldo are cinci copii, Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda.

Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina și a Bellei Esmeralda, în timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva și Mateo au mame surogat.
Cât cere Georgina Rotriguez pentru o postare pe rețelele de socializare

Georgina Rodriguez a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul internațional, iar toate acestea i se datorează chiar fotbalistului care activează, în prezent, la Al-Nassr.

Modelul internațional face mii de euro dintr-un singur story postat pe rețelele de socializare. Astfel, aceasta reușește să își întrețină familia din banii pe care îi câștigă din proiectele sale.

Pentru că este urmărită de peste 46 de milioane de persoane, un singur story are un tarif de 12.000 de euro. Mai mult decât atât, pentru o postare permanentă pe contul său de Instagram, companiile sunt în stare să plătească chiar și 60.000 de euro, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303