REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.6° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
28.6° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Germania a furnizat Ucrainei încă două lansatoare pentru sisteme de apărare Patriot

Germania a furnizat Ucrainei încă două lansatoare pentru sisteme de apărare Patriot

Victor ROTARU 14 august 2023 | 00:00 708

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a mulţumit Germaniei şi cancelarului german Olaf Scholz pentru furnizarea a încă două lansatoare pentru sisteme de apărare aeriană Patriot, relatează dpa.

Germania a furnizat Ucrainei inca doua lansatoare pentru sisteme de aparare Patriot

"Acest lucru este foarte important", a spus Zelenski în discursul său rostit sâmbătă seara.

"Mulţumesc. Mulţumesc, Germania. Le mulţumesc oamenilor", a spus el.

Sistemele Patriot construite în SUA sunt deosebit de importante pentru Ucraina deoarece, potrivit Kievului, au interceptat deja rachete hipersonice ruse de mai multe ori. Fiecare întărire a apărării aeriene a Ucrainei înseamnă salvarea a mii de vieţi, a subliniat Zelenski.

Pe lângă asistenţa pentru apărare aeriană, sprijinul pentru eliminarea minelor este deosebit de important în acest moment, a menţionat preşedintele Zelenski. Din cauza minelor şi a muniţiei neexplodate, aproximativ 174.000 de kilometri pătraţi din teritoriul ucrainean reprezintă un pericol pentru oameni, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si mwie trolilor sovietici !!!
4
0
Rushi tot o trag cu pace,ca ei vor pace de parca Ukraineeni sau dus in Rusia,sa va aduc aminte mai rushilor cum ati fost acuzati de S.U.A.cand ati masat trupele la granitza de est a Ukrainei ca intentzionati sa atacati Ukraina acuzatii despre care voi Rushi atzi spus ca sunt pure fabulatzii fara nici un fundament,caci voi faceti la granita cu Ukraina o operatiune militara pe terenul vostru care nu are nici o legatura cu ce spun Americani pentru ca dupa doua saptamani sa intrati cu armata in Ukraina,deci daca Rushi ar fi vrut pace cu adevarat se intorceau acasa din Ukraina si era pace,dar ei vor pacea lor adica o pace prin care Ukraina sa le dea rushilor teritoriile Ukraineene ocupate cu fortza de armata Rusa pentru ca ce face Ukraina acum"incearca sa ishi elibereze teritoriile de ocupantul rus"este o crima in viziunea cotropitorilor,respect Ukraineeni care lupta pentru tara lor si le doresc moartea tuturor acelora care vin si se fac stapani in tara sau casa altuia.
5
1
Iar a aparut handicapatul care comenteaza mult, p***t si isi da singur likeuri, mori ba gunoiule ..!.. Mue UCRAINA, Bravo PUTIN
2
11
Nu sunt nici trol rus si nici aurist; m-as bucura sa castige ucrainienii si maine daca s-ar putea; problema este ca faptele din primavara pana acum si situatia inca echilibrata de acum sunt impotriva lor si a comentariilor voastre delirante si victoria lor se lasa inca asteptata; era recent un comentariu al unui inalt general american si specialist in strategie militara care spunea ca ucrainienii ar avea nevoie de vreo 10 ori mai multe echipamente de tot felul inclusiv avioane decat au acum ptr a sparge cu succes liniile puternic fortificate rusesti; sper sa se insele dar eu nu sunt specialist militar ca voi
1
4
Multa mwe cu kkt ucraina
2
17
Pentru trolii rusi ai AUR-SOS care au comentat jos de tot: Daca satanistii invadatori orci rusi ar fi "anexat din pix" MOLDOVA (BASARABIA ROMANEASCA) si apoi ar fi intrat cu cizmele imputite prin Transnistria / Odesa si asa mai departe, amenintand ROMANIA cu armele nucleare, caci orcii rusi "isi apara pamantul rusesc proaspat anexat cu orice mijloace, inclusiv arme nucleare tactice/strategice", atunci ar mai fi avut rost razboiul sau nu? Panaramelor!!! Fix asta se intampla!!! Au anexat ilegat DONBAS si CRIMEEA. E ca si cum satanistii orci rusi ar bombarda podurile si ar rupe DOBROGEA DE ROMANIA, ar "anexa din pix" DOBROGEA "lui TEODOSIE" si apoi ar ameninta poporul roman cu armele nucleare si prin propaganda rusa ar arata celor din lumea a 3-a din Africa, din ORIENTUL MIJLOCIU etc cum POPORUL ROMAN"bombardeaza DOBROGEA"(pe care incearca sa o elibereze de sub ocupatie rusa). E cam la fel ce se intampla acum in Ucraina.Rusofilii de jos nu sunt romani, ci maghiari"secui"sau transnistrieni
19
2
E limpede de ce. Orcii rusi au facut asta mereu in istoria lor. Vor intoarce armele impotriva KREMLINULUI, impotriva piticului de doar 157cm inaltime, Vladimir"ADAMOV"Putin. E nevoie de un "tap ispasitor" pentru esecul armatei rusesti si pentru infrangerea istorica in fata Ucrainei, deci vor vrea capul lui Putin si il vor ucide, considerand asta drept"un pas spre impacare"cu LUMEA LIBERA din OCCIDENT. Astfel ii vor pune in carca lui Putin si naZistilor din UNITED RUSSIA,din KREMLIN. Vor curata conducerea Moscovei de toti indivizii astia si apoi vor cauta sa-si salveze pielea si obrazul, punand o conducere cat de cat "mai democrata". Dar nu vor face"REVOLUTIE IN RUSIA". Exclus! Toate pierderile astea suferite de Rusia in acest razboi trebuiesc puse"in carca lui Putin"datorita greselilor sale care au incenunchiat RuZZia. Prin REVOLUTIE ar pierde fraiele si probabil ca Rusia s-ar destrama. Orcii ar fura nuclearele ascunse in LADA si le-ar vinde. AU"PREGATIT"infrangerea deja. Urmeaza"PUCI"
20
2
Ucrainenii ataca lent, planificat, ca la carte. Dar cand vor sparge linia de aparare spre Melitopol, banuiesc ca vor ataca in valuri cu blindate usoare, dar si tancuri grele sub acoperirea rachetelor de artilerie cu raza lunga, iar cand podul Kerci va fi distrus caci va intra si in raza de actiune a sistemelor de artilerie de prin Zaporijjea care vor inainta usor usor spre sud, atunci orci rusi nu vor mai avea scapare, caci incepe atacul si prin Marea Neagra in zona de VEST a Hersonului, deci vor fi atacati cu artilerie, drone, avioane F-16, HIMARS, tancuri ABARAMS, CHALLENGE2, Leopard 2, IFV de ultima generatie si asa mai departe, vor fi atacati si din EST si din VEST, dar si din NORD. Na surpriza! Vor fi atacati si din SUD de dronele maritime, deci Crimeea si podul Kerci vor fi sub asediu constant, vor fi incercuiti. Donbasul VA CADEA SINGUR apoi. Dupa pierderile suferite de rusi din 24februarie2022 pana in prezent, cand vor incepe sa piarda DONBAS, orcii intoarc armele spre Moscova!
21
2
Esti lDlOT, baietas? Ucraina inainteaza incet si sigur. Pana acum au folosit doar cativa "LEOPARZI" si IFVs in misiuni usoare de cautarea punctelor vulnerabile din apararea oricilor rusi. Tancurile CHALLENGER 2 NU AU FOST FOLOSITE INCA! De ce? Pentru ca in curand sosesc tancurile americane ABRAMS. Abia acum incepe spectacolul. Pana acum artileria si-a facut treaba, a distrus orcii rusi, dar si campurile minate, iar ucrainenii au inaintat incet si sigur cu trupele de recunoastere sau de atac. Dar au incercat sa faca asta cu pierderi cat mai mici de vieti umane sau de echipamente militare. De asemenea, sunt asteptate si avioanele occidentale. Cand podul Kerci va intra in raza de actiune a F-16, va incepe ploaie de rachete cu raza mai mare de actiune,pana atunci mai dureaza putin pana cand vor impinge linia frontului spre MELITOPOL. PODUL KERCI VA FI DISTRUS! CATEGORIC! Intrebarea nu e DACA VA FI DISTRUS, ci CAND? CURAND! Cu cat dureaza mai mult contraofensiva, cu atat e mai RAU pt orciZ
22
3
Aproape a trecut vara si contraofensiva nu a dat nici un rezultat notabil si nici nu avea cum ptr ca ucrainienii sunt inca prea slab inarmati pentru asta in ciuda ajutoarelor primite; ucraina continua sa refuze sa incheie pacea si sa renunte la crimeea si donbas pe care au sanse mici daca nu zero sa le recucereasca si continua razboiul asta sangeros si fara sens inca de la inceput care ia vieti in fiecare zi plus dezastrul cumplit in care a fost adusa tara
1
15
intarata i drace ca si noua ne place!
2
9
sustinatorii razboiului si ororilor bat din palme, incurajeaza si trimit arme,tineretul moare, civilii ,copii, batrani mor si pe ei nu i intereseaza, sa castige cat mai mult !asta i interesul si scopul!
1
12

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699