REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Germania: Bărbatul care rănise sâmbătă patru persoane într-un atac armat la Hagen a fost arestat

Germania: Bărbatul care rănise sâmbătă patru persoane într-un atac armat la Hagen a fost arestat

A.F. 3 iunie 2024 | 00:00 134

Poliţia germană a reţinut un suspect de 34 de ani ca era căutat de sâmbătă după ce a rănit patru persoane în oraşul Hagen din vestul Germaniei, a declarat duminică un purtător de cuvânt, relatează dpa.

Germania: Barbatul care ranise sambata patru persoane intr-un atac armat la Hagen a fost arestat

Printre cei răniţi în atac a fost soţia suspectului, a informat poliţia din landul Renania de Nord-Westphalia. Cele patru victime au fost spitalizate, două dintre ele, între care şi soţia, fiind în stare gravă.

Suspectul a fost arestat sâmbătă în jurul orei locale 14.30 (12.30), la sud de Hagen, în urma unor ponturi primite de la localnici, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din oraşul învecinat Dortmund. Poliţia îl caută pe bărbat după incidentul armat de sâmbătă.

Poliţia susţine că bărbatul, care este turc, şi-a împuşcat soţia în cap într-un imobil din Hagen, la sud de Dortmund, cel mai probabil din cauza unei dispute familiale.

El a condus apoi până la un salon de înfrumuseţare din apropiere şi a împuşcat alte trei persoane, înainte de a fugi pe jos de la locul atacului.

Poliţia din Dortmund a preluat rapid operaţiunea de căutare şi a înfiinţat o echipă mixtă care să coordoneze misiunea. Un elicopter de poliţie a fost utilizat la căutare, care a vizat iniţial un supermarket din apropiere şi o zonă împădurită.

Nu au fost furnizate alte amănunte privind identităţile celorlalte trei victime ale bărbatului, notează dpa, citată de Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677