REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Gest emoţionant făcut de adolescenta căreia i-au fost replantate brațele, în urma unui accident rutier

Gest emoţionant făcut de adolescenta căreia i-au fost replantate brațele, în urma unui accident rutier

A.F. 11 aprilie 2023 | 23:35 1244

Alexia, adolescenta de 15 ani din Botoșani, căreia i-au fost replantate brațele în urma unui accident rutier, a făcut un gest emoţionant pentru medicul care a salvat-o. Iată ce cadou i-a dăruit.

Gest emotionant facut de adolescenta careia i-au fost replantate bratele, in urma unui accident rutier

Alexia face progrese şi dă dovadă de o putere ieșită din comun în procesul de recuperare la aproape patru luni de la operația de replantare a brațelor.

Plină de recunoștință faţă de medicii care i-au oferit șansa la o viaţă normală, adolescenta a făcut un gest emoţionant.

Mai exact, Alexia i-a nominalizat drept părinți într-un Certificat de Renaștere pe medicul ieșean Sidonia Şusanu şi pe soţul acesteia.

Emoționat de cadoul primit, medicul ieșean care i-a replantat brațele Alexiei a postat un mesaj de mulţumire pe Facebook.

"Mulțumesc frumos, Alexia, pentru surpriza extraordinară şi bucuria cu care mi-ai umplut sufletul! Este o mare onoare pe care ne-ai oferit-o, alegându-ne să fim “părinții renașterii tale”!

Gest emotionant facut de adolescenta careia i-au fost replantate bratele, in urma unui accident rutier

Tu, draga mea copilă, ești simbolul triumfului vieții şi a binelui!

La început de Săptămâna a patimilor, În așteptarea Învierii Domnului, vă urez tuturor, dragi prieteni, ca binele să biruiască întotdeauna în viaţa voastră", a scris medicul Sidonia Şusanu pe pagina sa de Facebook.

Alexia nu i-a uitat nici pe ceilalți medici care au participat la intervențiile ce i-au salvat viaţa. Astfel, numele lor au fost menționate la nași.

Reamintim că, Alexia Tudose, în vârstă de 15 ani a fost grav rănită în luna decembrie a anului trecut în Paşcani, atunci când a avut ambele braţe amputate, după ce autocarul în care se afla alături de colegii ei de la ansamblul folcloric "Flori de măr" din Curteşti a derapat şi s-a răsturnat.

Pentru salvarea ei o echipa complexă de medici a luptat, timp de 20 de ore, ca să îi redea acesteia șansa de a mai avea o viață cât de cât normală.

După cele 20 de ore petrecute în sala de operație, medicii, care au fost activi permanent în tot acest maraton, i-au replantat brațele amputate.

Acum, Alexia se simte bine şi zâmbește fericită alături de medicii care i-au salvat viaţa, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510