REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
22.5° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Gestul criminal al unui tată: Și-a închis soția și cei trei copii în casă, apoi a dat foc locuinței

Gestul criminal al unui tată: Și-a închis soția și cei trei copii în casă, apoi a dat foc locuinței

Virgil STOIAN 5 august 2024 | 15:08 1029

Un bărbat de 42 de ani din Nepos, județul Bistrița-Năsăud, a aruncat astăzi benzină în camera în care se aflau soția și cei trei copii, după care a incendiat-o. Se pare că incidentul a avut loc pe fondul unor neînțelegeri cu soția sa. Bărbatul, soția și unul dintre copii au suferit arsuri.

Gestul criminal al unui tata: si-a inchis sotia si cei trei copii in casa, apoi a dat foc locuinteiImagini de la fața locului

Un bărbat de 42 de ani este cercetat de polițiștii din Bistrița-Năsăud după ce, luni, ar fi aruncat cu benzină într-o încăpere în care se aflau soția lui și cei trei copii ai lor și le-a dat foc.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi incendiat soția.

Din primele verificări rezultă că, pe fondul unor neînțelegeri cu soția, bărbatul de 42 de ani ar fi aruncat cu benzină în interiorul încăperii unde se aflau soția și cei 3 copii, după care ar fi dat foc.

Soția, bărbatul și unul dintre copiii care se aflau în încăpere au suferit arsuri, fiind investigați de către echipajele medicale.

Cuplul și unul dintre copii au suferit arsuri

„La fața locului a ajuns patrula de la secția rurală, fiind trimisă și grupa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. În funcție de aspectele ce vor fi stabilite la fața locului, se vor dispune și alte măsuri”, a transmis Poliția Bistrița-Năsăud.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la tentativa la infracțiunea de omor calificat.

Șa fața locului un echipaj de pompieri cu autospeciala de stingere a incendiilor, două echipaje de prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple și două elicoptere SMURD, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516