REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Gestul emoționant făcut de Andreea Tonciu pentru o familie nevoiașă, chiar în Ajun de Crăciun

Gestul emoționant făcut de Andreea Tonciu pentru o familie nevoiașă, chiar în Ajun de Crăciun

Victor ROTARU 25 decembrie 2022 | 00:00 293

Crăciunul acesta va fi cu totul diferit pentru o familie nevoiașă. O femeie, împreună cu cei trei copii, au fost ajutați de Andreea Tonciu. Bruneta a mers la casa lor, unde le-a adus mai multe alimente, căci masa lor nu sărbători nu a fost deloc plină.

Andreea Tonciu le-a povestit fanilor că a fost impresionată de povestea de viață a unei femeii, care își crește singură cei trei copii. Unul dintre micuți are grave probleme de sănătate, iar din puținul lor, au trebuit să suporte și costurile operației.
Andreea Tonciu a ajutat o familie nevoiașă, în Ajunul Crăciunului

În urmă cu o zi, Andreea Tonciu le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că a făcut cumpărături pentru sărbători, dar nu pentru ea, ci pentru o familie săracă din Frumușani.

Condițiile precare și problemele financiare care au apăsat tot mai multe pe umerii femeii, care își crește singură copii, a determinat-o să nu își dorească daruri de Crăciun, ci alimente.

„Mergem la o familie cu trei copii, în Frumușani. Am vrut să le iau cadouri copiilor și au spus nu. Au spus că ei preferă mâncarea, pentru că nu au ce pune pe masă de Crăciun și m-am emoționat tare mult când aud așa ceva”, a spus Andreea Tonciu, pe Instagram.

Într-o altă postare distribuită pe rețelele de socializare, bruneta s-a filmat în timp ce se afla în casa decorată modest, unde cei trei copii o așteptau cu nerăbdare.

„Am ajuns în Frumușani, la familia Melinte. Am cumpărat tot ce aveau nevoie. Am vorbit cu doamna Melinte la telefon și mi-a spus că are nevoie doar de mâncare, pentru că nu au ce să pună pe masă”, a mai spus Andreea Tonciu, pe rețelele de socializare.

Ulterior, femeia care a fost ajutată de Andreea Tonciu a mărturisit că viața nu a fost deloc blândă cu ea. Cu trei copii de crescut și unul grav bolnav, mama micuților a făcut apel la cei care o pot ajuta.

„Cine mai dorește să ne ajute pentru că am avut o mică problemă cu fetița, am operat-o de tumoare cervicală, n-am avut bani și ne-am împrumutat, iar acum o ducem foarte greu. Lemne nu prea mai avem, dar mulțumim din suflet pentru alimente”, a povestit femeia care a fost ajutată de Andreea Tonciu, potrivit spynews.ro.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510