REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
25.4° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

GHEBAUR n-are PROFIT, dar mai VREA un TUN IMOBILIAR lângă CARREFOUR

GHEBAUR n-are PROFIT, dar mai VREA un TUN IMOBILIAR lângă CARREFOUR

Replica API 30 august 2021 | 00:06 5478

Liviu Ghebaur, unul dintre cei mai controversați afaceriști de la malul mării, continuă ascensiunea în imobiliare. Nu înțelegem cum, atâta timp cât firma prin intermediul căreia trântește mastodonți în Constanța, Dinamic Trading Star, este pe minus și plină de datorii. În timp ce lucrările la ansamblul rezidențial de la ieșire din Constanța, de pe I.C. Brătianu, sunt în toi, Liviu Ghebaur pregătește un alt tun imobiliar, în Palazu. Rămâne de văzut dacă PUZ-ul inițiat va trece în ședința de Consiliu Local.

Liviu Ghebaur

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de str. Riga, str. Londra, str. Haga și limite cadastrale, adică în Palazu Mare, ajunge în atenți aleșilor locali. Dacă aceștia vor aproba proiectul, pe 31 august, atunci Ghebaur va avea liber la construit. Deși, locuitorii din zonă nu sunt de acord cu proiectul, în acest sens depunând și la Primăria Constnța mai multe sesizări și notificări, la momentul dezbterii lui. Avizul de oportunitate, raportul de informare al publicului, avizul arhitectului șef... toate au fost emise pe vremea lui Decebal Făgădău.

Terenul are o suprafață de 4650 m.p., este situat între cartierul Tomis Plus și Carrefour, iar regimul de înălțime în zonă este de 4 etaje.

Scietatea prin intermediul căreia vrea să investească, tot blocuri de 12 etaje, este Dinamic Trading Star, care a avut, anul trecut, cifra de afaceri de 561 657 lei, profitul pe minus și datorii de peste 27 milione de lei. Firma are ca domeniu de activitate consultanță pentru afaceri și management.

Nouă blocuri la intrare în Constanța

Reamintim că Ghebaur trântește blocuri cu regim de înălţime 7, respectiv 12, pe I.C.Brătianu. Decebal Făgădău i-a dat undă verde, în ultimele zile de mandat, să-și continue proiectul din cartierul Palas, un ansamblu rezidențial format, deocamdată, din 9 clădiri. Ghebaur a obținut nu mai puțin de 6 autorizații de construire.

.

complexul pe care-l ridică pe IC Brătianu

Cadou de la Făgădău…

Ce mai plănuiește afaceristul... Liviu Şerban Ghebaur, prin firma sa Dinamic Trading Star, a solicitat, pe 5 iunie 2020, de la administraţia locală, cumpărarea unui teren situat pe bulevardul Mamaia 286, în suprafaţă de 1060 mp. Terenul e ocupat pe o suprafaţă de 876 mp de o construcţie pe care a adjudecat-o prin licitaţie publică în aprilie a.c., în cadrul unui dosar de executare silită. Cel mai probabil, Ghebaur intenţionează să dezvolte și aici un proiect imobiliar.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bine , construieste inafara orasului nu printre case
7
0
Si babuinul si ANAF citesc din aceiasi carte. Constanta altfel al domnului Primar este aceiai mizerie in forma continua si continuata.
6
1
Mai spalat mai uscat.ALOOO ANAF sforaiti mai departe ca altfel amendati babute care vand rosii in fata portii ti ai dr .....lui cu neamul vostru.
5
2
simplu spala bani in firma lui de la mafiotii locali sau straini
6
5
La Ceamurlia vrea un tun imobiliar
4
5

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118