REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.8° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
32.8° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Gheorghe DONȚU, EXCLUS din PSD, pentru că a votat proiectele PNL

Gheorghe DONȚU, EXCLUS din PSD, pentru că a votat proiectele PNL

Replica API 29 mai 2021 | 00:39 6218

Gheorghe Donțu a fost exclus din PSD, pentru că a votat, în ședința de Consiliul Județean, proiectele PNL. Decizia a fost luată în BPJ.

”M-au exclus pentru că am votat niște proiecte, alături de PNL. Sunt dezamăgit de oameni. Probabil voi contesta decizia”, a declarat, pentru Replica, Gheorghe Donțu, consilier județean.

În acesta condiții, Donțu își va pierde mandatul din Consiliul Județean. Nicoleta Bercaru și Adrian Bereș au primit avertisment.

Concret, nemulțumirea liderilor PSD Constanța a fost faptul că ai lor colegi din CJ au votat proiectul privind acordarea unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2021 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală. De altfel, după ședință, președintele PSD Felix Stroe își arăta indignarea de modul în care au fost împărțiți banii.

Nicoleta Bercaru a declarat, pentru Replica, faptul că nu a votat pentru proiectul cu pricina, din contră. Numai că, din cauza unor probleme tehnice, votul nu apare în sistem. "Votul meu nu apare, au fost probleme tehnice. Apare ca și cum n-aș fi votat. Am transmis o sesizare la CJ", a declarat Bercaru.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce facusi bre ai te-ai dat cu puterea?
4
0
Nu-l mai plangeti pe Ghita. Cu efort minim a obtinut totul : functii , membru in Consilii de Admistratii si cireasa de tort un post de deputat. Deci multi bani fara sa cheltuie o centimetri . Si toate astea datorita lui Stroe. Il doare la basca pe Ghita.
6
1
A fost exclus din psd pentru alte motive sigur vezi episodul 1 lungoci sef la municipiu se vedea si primar la cta fara sa intrebe pe nimeni
7
1
La raja tot Stroe Felix conduce ! Tremura actualul director Presura cand este sunat de Felix !
18
2
Executal si tu pe STROIE NU IERTA DONTULE
12
2
Daca era pe vremea lui odiosul il baga si la Jilava jighodiile !
11
1
Str0e pentru cum s-au impartit banii pe proiectele din CJ? N-a apucat si el nimic? Nu-i nimic, mai face o vizita la Directoarea de la Igiena sa-i mai faciliteze niste spatii comerciale in oras! Baaa, hotule, la puscarie cu tine si familia ta de bagabonti ordinari! Nu degeaba v-a lovit Doamne-Doamne si pe tine si pe fii-tu! Vedea-v-as locatari la Poarta Alba, langa colegii vostri, Radu si Nicusor!
17
3
eu l am dat afara .
9
4
Sa moara motanu !
36
4
Nea dontu patriot mare
13
7
Dontu asta vana postul lui Stroe de foarte mult timp! Uite asa a fost dat afara!
29
5
A votat cu pnl , poate e bine, poate rau, cine stie cunoaste.
10
4
Inca odata s-a demostrat ca nu este nevoie decat de maxim 4 de consilieri dintr-un partid mare caci nu ai voie sa gandesti ci trebuie sa executi ce decide partidul.
30
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016