REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, vrea ca România să se numească... Geția!

Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, vrea ca România să se numească... Geția!

Victor ROTARU 15 ianuarie 2023 | 00:00 2330

Daniel Mărgărit este autorul petiției prin care solicită organizarea unui referendum național pentru schimbarea numelui țării din România în Geția. Nu este singur, îi are ca aliați pe Gheorghe Funar, fost primar al Clujului, iar imaginea acestei petiții este nimeni alta decât...Daniela Șoșoacă, cea care de-a lungul timpului a fost implicată în „n” scandaluri în Parlament, mai ales în perioada pandemiei, atunci când apărea public purtând o botniță destinată patrupedelor.

Daniel Mărgărit, inițiatorul petiției

În descrierea petiției, Daniel Mărgărit transmite internauților că această petiție este făcută „pentru strămoșul nostru get, Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Pentru Împăratul Galeriu cel Bătrîn și Împăratul Galeriu cel Tînar care au schimbat numele imperiului cu capitala la Roma în Imperiul Get. Pentru ca poporul nostru să renască din propria cenușă și să se mîntuiască. Pentru ca subconștientul individual și colectiv al națiunii să aibă un declic care să îi reamintească cine este cu adevărat, spiritul de luptă și curajul. Pentru toate acestea și multe altele România trebuie să devină GEȚIA.

Mesajul Dianei Șoșoacă și a lui Gheorghe Funar pentru petiția lui Daniel Mărgărit

De asemenea, și persoanele politice implicate în politică au făcut referiri istorice, motivând-și astfel dorința de a merge cât mai departe cu petiția, și poate, într-o zi, atunci când Geția se va califica la o cupă mondială, vom ieși cu toți în stradă, intonând „Deșteaptă-te, Getule”.

Mesajele internauților

Și internauții rezonează cu petița lui Daniel, lăsând fel de fel de comentarii, precum: „Dacă vrem sa respectam istoria reala nu istoria impusa prin scoli, atunci țara sa se numească Geția”, „Vreau sa ne aducem aminte ce am fost si ce am ajuns!Poate asa poporul va redeveni patriot si brav ca si getii!”, „NUMELE DE ROMANIA A FOST DAT PRIN MANIPULAREA BISERICI CATOLICE. PREFER UN NUME CUM AR FII DACIA SAU GETIA IN CINSTEA STRAMOSILOR NOSTRI!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna Ziua ' '' In Tara Unde S-a Nascut Isus Hristos Va Aparea O Fiinta De LUMINA ''
0
0
Da, este adevărat, suntem GEȚI, dar suntem și r*mÂNI. Numele de r*mÂNI nu vine de la romani ci invers. În "Plăcuțele de la Sinaia", GEŢII se numeau pe ei înşişi şi "r*mÂNI" înainte de cucerirea romană. Numele de: "Roma" este numele pe care l-au dat cetăţii fraţii noştri de acolo când au construit-o. Pornirile cuceritoare ale Romei antice au fost imprimate de alţii.
0
0
Mai bine i ar zice Romhoția
1
0
POZA E DIN SIBIU NU DIN CLUJ! CE TREABA ARE TITLUL CU POZA! DOCUMENTARE DE 2 LEI
4
0
dacia, poate dar getia?
6
2
Nu GETIA, mai bine Funarita.
8
2
Sunt Fake-uri ! Nu cred Chesti din acestia.
6
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166