REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
23° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Gheorghe Hagi: De acum înainte încep meciurile foarte tari

Gheorghe Hagi: De acum înainte încep meciurile foarte tari

Virgil STOIAN 11 martie 2023 | 00:00 505

Vineri, 10 martie 2023,, a avut loc conferinta de presă premergătoare meciului pe care echipa FC Farul o va disputa împotriva  celor de la Rapid București. La conferință au participat jucătorii Mihai Popescu și Mihai Aioani, dar si directorul sportiv al echipei constănțene, Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi: De acum inainte incep meciurile foarte tari Gheorghe Hagi

”Suntem convinși că ne așteaptă o partidă dificilă. Noi trebuie să ne impunem prin posesie și presiune și să luăm cele 3 puncte. Așteptăm să vină să joace, cred ca vor veni la victorie. Noi ne dorim să avem cât mai multe meciuri fără gol primit, și sperăm că de acum înainte să avem cât mai multe meciuri fără gol primit” a declarat portarul Farului, Mihai Aioani.

Gheorghe Hagi: De acum inainte incep meciurile foarte tari Mihai Aioani și Mihai Popescu

 ”Nu am cum să nu încep cu tot ce am făcut până aici. Un an foarte bun, excelent, fantastic. Am arătat că suntem o echipă competitivă, merităm să fim unde suntem. Pentru că am arătat constanța, randament. Am plănuit lucrurile unde trebuie. De acum înainte încep meciurile foarte tari. Trebuie să avem mult curaj. Împreună putem avea rezultate foarte bune, să încercăm să fim mai buni ca ceilalți. De la meciul de mîine, cu o echipă foarte bună, care e în play-off, sperăm să o facem mai bine decât ei. E o echipă așezată, foarte bună. Știe să joace fotbal, e foarte bună pe atac, pe faze fixe. Ne așteaptă un meci dificil, încrezători, jucăm acasă, sperăm să jucăm cum am jucat cu Sepsi acasă, când am excelat. Sperăm să ne impunem, să dominăm jocul. Am vrut ca Alibec să fie liniștit, în rest, în față trebuie să fii ambițios. Și stadionul s-a aprobat, sperăm să creștem în fiecare lună, săptămână, zi.” a declarat Gheorghe Hagi.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699