REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
30.1° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Gheorghe Hagi, dezlănțuit din nou: „L-ați jignit pe Contra! Nu vreți să ne calificăm?! E presiune prea mare pe națională!”

Gheorghe Hagi, dezlănțuit din nou: „L-ați jignit pe Contra! Nu vreți să ne calificăm?! E presiune prea mare pe națională!”

Replica API 21 octombrie 2019 | 00:00 446

Gheorghe Hagi (54 de ani) s-a enervat la conferința de presă de la finalul meciului cu Academica Clinceni (0-0) și a sărit în apărarea selecționerului Cosmin Contra (43 de ani).

Fostul „decar” al echipei naționale a criticat modul în care presa și oamenii de fotbal l-au tratat pe Cosmin Contra în ultimul timp, considerând că nimeni nu îi mai acordă nicio șansă selecționerului în ceea ce privește calificarea la EURO 2020. Acest „pesimism” l-a enervat pe Gică Hagi, care a explodat la conferința de presă.

„M-am săturat să văd la televizor că nu putem. M-am săturat! Nu accept lucrul acesta, că noi românii nu mai putem. De ce să nu mai putem? Nu vrem, asta e concluzia! Ce am văzut în aceste zece zile cât am stat la televizor şi m-am uitat ce s-a petrecut... mi se pare că nu vrem să ne calificăm. Dacă am vrea, am susţine echipa naţională ca lumea.

Atâta negativitate cât am văzut în aceste zece zile... E incredibil. Să ataci o persoană care e selecţionerul României când el joacă meciuri decisive. El e al României! Al României! L-aţi jignit! Cum a zis Chivu, dacă şi pe Hagi l-aţi jignit, ce mai contează ceilalţi? Ce mai contăm noi? Dacă şi aici s-a ajuns, domnilor?”, a spus Gheorghe Hagi, la conferința de presă.

„Regele” a făcut referire și la incidentul cu George Pușcaș (23 de ani), când selecționerul și-a înjurat atacantul care a ratat un penalty în meciul cu Norvegia (1-1).

„Eu cred că acest lucru la care s-a ajuns cu Cosmin şi cu Puşcaş e din cauza la tot ce s-a făcut în acele zece zile. Aţi creat o presiune pe echipa naţională incredibilă. Nu contează în ce minut câştigi meciul, conta că a fost 3-0. Să nu credeţi că e uşor să câştigi în Feroe. Cine crede, vă rog frumos, cine a zis asta să intre pe teren. Vă rog, intraţi şi jucaţi cu ei, să vedeţi dacă îi bateţi. Intraţi pe teren, că e uşor să vorbiţi. Aţi încercat să o puneţi pe mine, că eu am zis de interese. Credeţi că nu există interese? Ce, voi nu aveţi interesele voastre? Ce, între mine şi nevastă-mea nu există interese? Există, dar e interes comun”, a mai spus Gheorghe Hagi.

„Nu am zis că plec. Nu mai băgaţi titlul acela, «Hagi pleacă! Gata, lasă Viitorul». Vreţi să scăpaţi de mine? Nu vă mai sunt drag? O să rămân, o să fac. O să pedalez în continuare” - Gheorghe Hagi

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Gica, mi-ai dat cele mai frumoase amintiri si sentimente din copilarie. Ai fost, esti si vei ramane mereu in inima mea ca cel mai bun jucator roman de fotbal. Dar, te rog, din toata inima, opreste-te aici. Incerc sa te inteleg ... e copilul tau ... dar nu are valoarea pe care vrei tu sa o aibe. Lasa-l sa creasca usor si sa isi gaseasca singur drumul in viata. Nu mai vorbi despre presiuni. Tu, esti primul dintre toti care face asa ceva. Pana la urma interesul nationalei este mai important decat interesul tau personal.
5
0
Ne am saturat de discursurile nervoase ale lui Hagi !---
5
0
Chiar ca, mi-e si scarba cum i s-a dat tricoul cu nr. 10 lui Ianis, doar pentru ca-l cheama Hagi, atat de umflat e baiatul asta de zici ca ce scula e, Stanciu sau Nistor sunt 3 clase peste printul asta.
9
1
Vai, "regele" il apara pe Contra ?! Tocmai el, care "l-a platit bine", si a pus presiune pe antrenor... ca sa-i dea tricoul cu nr. 10 lui Ianis..."marele ianis"... !? Pentru care merite !? Despre ce vorbim ??
10
0
Gica si tu ai pus presiune pe antrenor pina ti-a pus baiatul sa joace si nr 10 pe tricou. Dar tot e mediocru. Dupa mintea ta de machedon si Feroe e echipa mare !!! Vezi ca la Real se clatina Zidane poate te iau pe tine !!!
10
0
...ia'o mai usor baiatu....
9
1
Zau ma,pune presiune presa pe nationa de fotbal a Romaniei asa spui?,adica nationala care are la baza unul din primele cinci campionate ale europei si jucatori veniti din primele 20 de echipe din europa nu are rezultate pentru ca este criticata de ziarele si televiziunile din tara sau de alti oameni de fotbal,trezestete ma din uimirea asta stupida pe care o afisezi in poza.
10
1
daca dadeam gol cu Clinceniul castigam asa e Gica ?
10
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620