REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Gheorghe Hânsă, fostul primar din Cernavodă, pensionarul model care vrea să călătorească!

Gheorghe Hânsă, fostul primar din Cernavodă, pensionarul model care vrea să călătorească!

Replica API 3 martie 2022 | 23:47 4286

Fostul primar din Cernavodă, Gheorghe Hânsă, are un trecut plin de evenimente. A trecut și prin momente mai dificile, a fost și cercetat penal, însă acum se consideră un pensionar model. S-a dedicat în totalitate familiei, își pregătește nepoții pentru facultate, ajutându-i la matematică, iar, pe viitor, a spus că își dorește să călătorească mai mult. Cât despre actualul primar, Hânsă are numai cuvinte de laudă.

Gheorghe Hânsă

Discuția reporterilor Replica de Constanța cu fostul primar din Cernavodă, Gheorghe Hânsă, a pornit de la faptul că numele său încă apare în Tabloul Mediatorilor din Județul Constanța. ”Nu mai sunt mediator de prin 2016. Cred că a rămas înregistrat, dar nu mai activez. Acum sunt un pensionar model, aș putea spune. Am nepoți studenți, iar cu cel care este clasa a XI-a și vrea să devină inginer, lucrez la matematică. Mă ocup de grădină… Eu cu soția mea avem grijă de noi, ne bucurăm că am putut să trecem cu bine de pandemie. În momentul de față sunt afectat de ceea ce se întâmplă în Ucraina. E tragic…”, a declarat, pentru Replica, Gheorghe Hânsă.

Pe viitor, fostul primar din Cernavodă își dorește liniște și să călătorească din ce în ce mai mult. ”Tot ce-mi doresc este sănătate pentru familie, liniște. De asemenea, avem în plan să începem să călătorim mai mult”, a mai spus Hânsă.

Însă, chiar dacă și-a intrat în rolul de pensionar, iar prioritățile i s-au schimbat, iată că vechile obiceiuri nu se uită chiar complet. Așadar, printre picături, fostul primar nu are cum să observe anumite aspecte legate de administrația publică.

Cât despre actualul primar, Liviu Cristian Negoiță, numai cuvinte de laude. Gheorghe Hânsă a spus despre Negoiță că este gospodar și că a făcut lucruri bune în Cernavodă, iar locurile de joacă reabilitate recent arată mai bine ca în Germania.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La puscarie cu tine hotule!!!
0
0
La tura de noapte echipajul format din Pismis N si o pitica de 1,30 sta la japca pe str Nicolae Titulescu..... Aloo DGA
1
0
La cati bani a furat,e normal acum sa mearga la schi in Elvetia. Au si nepotii si stranepotii din ce trai. Nu e complexat deloc omul,ce conteaza puscaria daca banii si averea au ramas, cateva milioane de euro. O jigodie paranoica.
3
0
Ion Veronica & Pismis Nicusor folosesc auto de servici pentru a face s-x, nasul lor se face ca nu stie.
2
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768