REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

Replica API 21 ianuarie 2019 | 00:00 512

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda și iubita lui au ales să se despartă după doar un an de relație. Nicoleta Voicu a făcut anunțul printr-o poezie publicată pe rețelele de socializare.

„De astăzi își va atinge sau nu scopul fiecare dintre noi separat”, așa își începe Nicoleta Voicu declarația lansată pe internet. Ea a publicat o poezie pe rețelele de socializare prin care a anunțat că ea și iubitul ei, celebrul Gheorghe Turda nu mai formează un cuplu.

Poezia publicată de Nicoleta Voicu pe rețelele de socializare a confirmat toate ipotezele și zvonurile că cei doi ar urma să-și separe drumurile și să nu continue relația. Poezia se intitulează „Singurătatea ucide“ și i-a emoționat enorm de mult pe prietenii virtuali ai artistei.

Deși părea că totul mergea perfect între cei doi, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au dat seama că nu rezonează unul cu celălalt perfect, astfel că, decizia de a se despărți a fost singurul mod prin care cei doi ar putea să-și continue viețile și pentru a fi fericiți. Gheorghe Turda declara mai demult că o aprecia enorm pe fosta lui iubită mai tânără cu 23 de ani.

„Am mare noroc cu Nicoleta şi pot să spun că sunt mult mai liniştit decât în alte dăţi. Caracterul ei este foarte frumos, relaţia merge normal. Locuim împreună, Nicoleta găteşte foarte bine, face tot felul de mâncăruri tradiţionale. O sprijin în carieră cu sfaturi, am grijă să apară mereu la modul profesionist”, ne declara Gheorghe Turda în urmă cu câteva luni.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar de avere de ce nu amintiti,cand a vazut haita analizele chestorului perfecte s-a gandit ca n-o sa-i supravietuiasca!
3
0
doamna Voicu,l-a iubit pe dnl.cantaret..numai cand dnia.sa se basea,mirosea la greu..dna. era suparata ca vorbea la telefon...acum in Romania,daca nu dormi cu telefonu-n KUR..nu esti bengos...divortati-va..iubiti-va...muscati-va...telefonul este viata romanilor...si-n cimitir,noaptea se aud telefoanele...sunand...
4
1
si bosorogul asta in loc sa-si vada de izmenele lui cacate se da mare CRAI la 70 si de ani aia de a avut-o inainte nu era buna asta nu doar el e bun blehhhhh
5
1
Era de asteptat. Cum si cat sa dureze o astfel de relatie ?! O tanara cu un bunic.... !?
8
0
ce scarbos ! dormea cu el cum dormea cu tasu .. ?!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510