REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
17.4° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

Ghid anti-țeapă pe litoral. Actorul Mircea Bravo dezvăluie "secretul". Video

Ghid anti-țeapă pe litoral. Actorul Mircea Bravo dezvăluie "secretul". Video

Mirela PASCAL 8 septembrie 2024 | 00:00 376

Cunoscutul actor Mircea Bravo a făcut o analiză ironică a litoralul românesc. Acesta a vorbim despre „cum să nu-ți iei țeapă, cum sa te rogi la icoane și cum să parchezi pe plajă”. În plus, Mircea Bravo vorbește și despre prețurile uriașe.

Ghid anti-teapa pe litoral. Actorul Mircea Bravo dezvaluie 'secretul'. VideoMircea Bravo

Mircea Bravo a făcut un clip la Eforie Nord, la mijlocul luni august, pentru a învăța câteva tehnici esențiale de supraviețuire pe litoral românesc. „Cum să iei mai puține țepe”, a explicat el.

"Niște tehnici esențiale aici pe litoralul românesc. Cum să iei mai puține țepe.
Îs chestii care le oferă litoralul românesc, chestii pe care nu le vezi în Spania sau Thailanda și anume gen locuri de parcare pe plajă. Vedeți că e interzisă cu S-ul ăla mare. Voiam să vă zic că sunt oameni care au parcat pe plajă.  Știm. Vor veni cei de la locală și se vor ocupa de ei.  Este sancțiune destul de mare, de la 100 la 200 de milioane. 01:09 Avem un stand creștin, un stand religios la care poți să vii, cumperi o icoană și te rogi să nu iei nicio țeapă. Autoservirea este un concept care nu te face să fii nervos pe servire, ci automat să fii nervos pe tine, că practic tu te-ai servit, că știi că dacă te duci la restaurant și comanzi, și-a pus prea mult, poți să fii nervos pe oamenii ăia. La autoservire tu ești de vină. Păstrează-ți frustrările pentru tine.

Video:

La baie, în mare?

Totuși fiind vorba despre o vacanță la Mare, Bravo a ajuns și pe plajă. Primul pont – trezește-te de dimineață. La 10.15, când a ajuns comediantul pe plajă nu a mai găsit niciun șezlong. „Am venit un pic cam târziu la plajă pentru România pentru că deja au venit absolut tot românii. Și dacă n-au venit, au trimis pe unul la 7 dimineața să se ducă cu 20 de prosoape și să blocheze 20 de locuri ca să fie plin. Acolo în linia zece e deja plin. No, găsește acuma un loc care să fie bine”, a comentat vloggerul.

După experiența pe litoral, Mircea a concluzionat: „Mă simt un om mai bogat spiritual, am trăit chiar o experiență complexă aici, pentru că Eforie Nord este exact ca și România, are de toate, oameni la caterincă, chestii scumpe, cu chestii ieftine. E cu de toate”

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279