REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Ghoerghe Donțu află miercuri dacă se întoarce în PSD

Ghoerghe Donțu află miercuri dacă se întoarce în PSD

Replica API 13 iunie 2022 | 00:00 1603

Consilierul județean Gheorghe Donțu, exclus din PSD pentru că a votat, într-o ședință de Consiliul Județean, proiectele PNL, află miercuri, 15 iunie, dacă se întoarce în PSD. Magistrații Tribunalului București se vor pronunța în dosarul în care politicianul a contestt ordinal de excludere din partid.

Gheorghe Donțu

Gheorghe Donțu a fost exclus din PSD, la sfârșitul lunii mai, pentru că a votat, în ședința de Consiliul Județean, proiectele PNL. Decizia a fost luată în BPJ. Consilierul Județean a contestat decizia la Tribunalul București, chemând la bară atât Organizația Județeană a PSD Constanța, cât și Comisia Județeană de Etică, Integritate și Arbitraj - PSD Constanța. La unul din termene, politicianul a recuzat, prin avocat, judecătorul căruia i-a fost repartizat dosarul, însă cererea i-a fost respinsă. Ulterior, la termenul din 14 decembrie 2021, magistrații au admis excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a Comisiei Naţionale de Etică, Integritate şi Arbitraj a PSD Structura centrală şi a Comisiei Judeţene de Etică, Integritate şi Arbitraj Constanţa, precum şi excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Partidului Social Democrat – Structura Centrală invocate de pârâte prin întâmpinări și au acordat termen în vederea continuării judecăţii la 14 februarie a.c.

Ulterior, Donțu a recuzat-o pe judecătoarea Cristina Mazilu, însă pe 20 aprilie, președintele instanței i-a respins cererea de recuzare, ca neîntemeiată, șia us tabilit termen de judecată pentru 16 mai. La această data, judecătorii au amânat pronunțarea pentru 31 mai, însă judecătorul de caz nu s-a putut decide asupra unei decizii, așa că a amânat, din nou, pronunțarea pentru 15 iunie.

De ce a fost exclus din PSD

Concret, nemulțumirea liderilor PSD Constanța a fost faptul că ai lor colegi din CJ au votat proiectul privind acordarea unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2021 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală. De altfel, după ședință, președintele PSD Felix Stroe își arăta indignarea de modul în care au fost împărțiți banii.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un golan de cartier care se drogheaza ,de aia l a si dat afara de la regie axinte ca la prins drogat la munca
0
0
Sa-i sugeti pooola lui Mosnianu, inclusiv moooie de la poarta sau de la parter. Va trage la mooooie ori de cate ori vreti, labaggiiiilor
0
0
golanul asta de mosnianu care la regia de drumuri statea degeaba cum sta si acum lua bani degeaba si mintea , un excroc care fuma trabucuri acum dat afara , vai p**a lui
0
0
Asta nu locuia la Casa Albastra?A fugit de acolo si din partid strengaru
1
0
Nea Ghita nu plecaaaa, la universitate sunt pe topogan, daca si partidul ma lasa o sa mor de foame.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513