REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Giani Kiriță a vorbit pentru prima dată despre iubita lui

Giani Kiriță a vorbit pentru prima dată despre iubita lui

Valentina CAMARA 1 martie 2023 | 00:00 560

Giani Kiriță este iubit și îndrăgit de o mulțime de români, însă de-a lungul timpului de când apare în lumina reflectoarelor, sportivul a fost mereu discret când a venit vorba despre viața sa personală și, în special, despre viața lui amoroasă.

Giani Kirita a vorbit pentru prima data despre iubita lui

În ultima perioadă, fostul fotbalist s-a tot afișat alături de partenera lui de viață, însă abia recent acesta a vorbit despre femeia care a reușit să intre în

sufletul lui. Întrebat despre aceasta, Giani Kiriță a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale, spunând că tânăra îl înțelege și îi oferă liniștea de care are nevoie.

„Există o femeie în viața mea. Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea”,   a spus Giani Kiriță.

În prezent, Giani Kiriță a semnat un contract cu o firmă de securitate, acesta fiind angajat în cadrul companiei, iar fostul fotbalist a explicat concret motivul pentru care a luat această decizie, dincolo de factorul financiar.

Concret, în cadrul firmei, sportivul ocupă funcția de director al departamentului de marketing și spune că este dispus să învețe cât mai multe lucruri, care îl vor ajuta pe viitor.

„Eu am vrut să fac și alte lucruri și să-mi fac un business pe viitor și de aceea am vrut să stau lângă oamenii ăștia să învăț business-ul ăsta pentru mine, pentru viitor.”, a mai spus Giani Kiriță, pentru aceeași sursă, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303