REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Giani VLĂDESCU, LOCOTENENTUL lui RAIM, a rămas pe DRUMURI din cauza DATORIILOR

Giani VLĂDESCU, LOCOTENENTUL lui RAIM, a rămas pe DRUMURI din cauza DATORIILOR

Replica API 7 ianuarie 2022 | 00:36 5692

Giani Ilie Vlădescu, unul dintre locotenenții lui Iuzeir Raim, din Mangalia, ambii vizați, în vara anului trecut, de percheziții ale procurorilor într-un dosar de proxenetism, cămătărie, șantaj și spălare a banilor, a rămas fără casă și teren. Executorii le-au scos la licitație, în urma unor datorii ale lui Vlădescu, către instituțiile bancare. Vorbim despre o vilă impunătoare de pe strada Oituz din Mangalia, vila în care Vlădescu locuiește.

Executorii judecătorești au scos la licitație vila lui Giani Ilie, un imobil cu regim de înălțime P+M în suprafața construita la sol de 98 mp și suprafața construită desfășurata de 196 mp, având la parter 2 camere, iar la mansarda 3 camere, și balcon + garaj + teren intravilan în suprafață de 476 mp. Licitația a avut loc pe 14 decembrie. Prețul imobilului a fost evaluat la suma de aproximativ 500.000 lei.

vila din Mangalia, în care locuia Vlădescu

Cine este Giani Ilie Vlădescu

Giani Ilie Vlădescu este membru al clanului Raim, aflat în vizorul procurorilor constănțeni. Membrii grupului condus de Iuzeir Raim, unii arestați preventiv, alții plasați sub control judiciar, sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, cămătărie, șantaj și spălare a banilor. Aceștia ar fi fost implicați în activități de proxenetism, în România, Germania, Austria și Anglia, precum și în oferirea de bani cu camătă, context în care ar fi recurs la amenințări, cu acte de violență, asupra datornicilor, în scopul recuperării sumelor împrumutate și dobânzilor aferente.

Din cercetări a reieșit că 24 de persoane au constituit grupul infracțional organizat de tip polivalent, cu risc crescut în generarea conflictelor stradale. Acesta a fost coordonat de către un inculpat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Mangalia și a acționat din 2011, neîntrerupt, în principal în zona de sud a litoralului. Principala activitate infracțională a membrilor grupării a reprezentat-o exploatarea sexuală a tinerelor, în România, dar și în alte state europene (Spania, Italia, Germania, Franța, Cehia, Austria, Elveția și Anglia), fiind identificate peste 40 de tinere care ar fi practicat prostituția. Produsul infracțional obținut din comiterea infracțiunii de proxenetism, calculat până la momentul cercetărilor, este de peste 3,5 milioane de euro.

VIDEO :

VIDEO de la PERCHEZIȚIILE din vară

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata viata lui sa penetrat in rect e o femeie
0
0
Sie die sri politia vegheaza, cine nu plateste o buleste
4
0
Akma nu may ie locotinent ie sergenti major
3
2
macar ainvestit banii in imobiliare in mangalia.Patriot adevarat om de baza al societatii..Putea sa faca un bordel decent sau o firma de nasaj la domiciliu in oras ca poate sunt doritori
3
4
Dar ei sunt liberi
10
0
Nu a mai dat spaga cui trebuie .si interlopii platesc la randul lor taxa de protectie .nu ai cum sa faci magarii daca nu esti protejat ,de sus ...
26
1
Sa imparta si el ca mine cu organele meletiane care ne protejeaza mereu de cei rai. Dafinul va poopa dolce pe toti inafara de Raimut ca e prea lacom
10
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303