REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
33.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Gică Hagi, regele fotbalului românesc, împlinește 59 de ani

Gică Hagi, regele fotbalului românesc, împlinește 59 de ani

Virgil STOIAN 6 februarie 2024 | 00:00 920

Gică Hagi, actualul manager tehnic al celor de la Farul și cel supranumit ”Regele” fotbalului românesc, împlinește 59 de ani.

Gica Hagi, regele fotbalului romanesc,  implineste 59 de aniGică Hagi

În ziua în care a împlinit 59 de ani, Gică Hagi a ”primit” câteva mesaje de ”La mulți ani” prin intermediul rețelelor sociale.

”La mulți ani, Gică Hagi”, a scris Gabi Balint, pe Facebook, alături de o poză cu ”Regele”.

”La mulți ani, Gheorghe Hagi! Managerul tehnic al formației noastre împlinește astăzi 59 de ani”, a transmis și Farul.

”10 dintre amintirile petrecute împreună pe teren și în afara lui. Au fost sute, poate chiar mii, și vor mai urma multe în aceeași formulă. Vom face echipă pentru totdeauna. La mulți ani, Gică!”, i-a transmis Gică Popescu lui Gică Hagi, pe Instagram.

”La mulți ani cu sănătate, bucurii și multe realizări”, i-a transmis și Emilia Stroe lui Gică Hagi, pe Facebook.

Cariera lui Gică Hagi

Ca fotbalist, în perioada 1982 - 2001, Gică Hagi a cucerit şapte titluri de campion, trei în România și patru în Turcia, trei Cupe ale României, patru Supercupe ale Spaniei (două cu Real Madrid, două cu Barcelona), Cupa Turciei, Supercupa Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray şi două Supercupe ale Europei, cu Steaua și Galatasaray.

Pentru naţionala României are 125 de meciuri şi 35 de goluri. Deţine recordul de reuşite sub tricolor, la egalitate cu Adrian Mutu.

Gică Hagi a fost ales de două ori cel mai bun antrenor român al anului şi are cinci trofee pe banca tehnică: două titluri în SuperLigă, Cupa României și Supercupa României cu Farul și Cupa Turciei cu Galatasaray.
Alte nume importante din fotbal își sărbătoresc ziua de naștere pe 5 februarie

Gică Hagi nu este singurul nume important din lumea fotbalului care își sărbătorește ziua de naștere la data de 5 februarie.

În aceeași zi își sărbătoresc ziua de naștere Cristiano Ronaldo, care a împlinit 39 de ani, Neymar, care a făcut 32 de ani, Carlos Tevez, care a împlinit 40 de ani, sau Giovanni van Bronckhorst, care a făcut 49 de ani. Din România, Eric Bicfalvi împlinește 36 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regele cuurului.
4
0
Regele blaturilor.S ați fie rușine,iar trebuie sa stam capra la următoarele 2 meciuri.6 puncte la Steaua.O sa plece ușor toți suporterii.Cand vei juca pe noul stadion o sa vina neamul machiidonesc la meciuri și cu printisorul tau.S ați fie rușine.
4
0
LA MULTI ANI GICĂ HAGI CU FARUL ÎNAINTE
3
4
La multzi ani Gheorghe sper sa nu itzi faca cadou celalalt Gheorghe finul tau un blat pentru tortul aniversar diseara cand avetzi meci intre voi patroni si antrenori a doua echipe de football,in rest toate cele bune si sa fii fair play in sport nu trishor ca Simona Halep,o shtii matale jucatoarea aia de tenis de camp suspendata pentru dopaj.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510