REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Gicuță din Apărători, manelistul care și-a băgat iubita în mașină și i-a dat foc, a fost arestat

Gicuță din Apărători, manelistul care și-a băgat iubita în mașină și i-a dat foc, a fost arestat

Valentina CAMARA 8 februarie 2023 | 00:00 1088

Gheorghiță Sava, alias Gicuță din Apărători, manelistul care și-a răpit iubita, a băgat-o în portbagajul mașinii și i-a dat foc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul era băut și drogat când a făcut gestul șocant. Din fericire, tânăra sechestrată a fost salvată la timp de oamenii legii.

Gicuta din Aparatori, manelistul care si-a bagat iubita in masina si i-a dat foc, a fost arestat

În cursul zilei de luni 6 februarie, o răpire ca-n filme șoca întreaga țară. Cazul halucinant s-a petrecut în București, acolo unde un bărbat care se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, și-a răpit iubita, după care a băgat-o în portbagajul mașinii și i-a dat foc, pe un câmp.

Gicuță din Apărători a fost arestat

Gicuță din Apărători, manelistul care și-a răpit iubita, a băgat-o în portbagajul mașinii și i-a dat foc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În momentul în care a făcut gestul șocant, bărbatul era băut și drogat.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.”, au transmis reprezentanții Poliției.

Acesta ar fi avut un astfel de comportament, după ce s-ar fi certat cu femeia care îi era iubită. Aceștia au fost văzuți în timp ce aveau un schimb de replici dure, în fața unui hotel din Sectorul 3 al Capitalei, pentru că tânăra ar fi avut o datorie la acel hotel. Gicuță ar fi lovit-o pe aceasta și apoi s-ar fi urcat la volanul mașinii iubitei, deși consumase alcool, iar pe drum ar fi oprit și ar fi obligat-o pe aceasta să intre în portbagaj. De acolo, femeia a sunat de două ori la 112 și, din fericire, oamenii legii au ajuns la timp pentru a-i salva viața.

Primele mărturisiri ale unuia dintre agenţii care au găsit maşina în flăcări

Unul dintre agenții de poliție care au găsit mașina în flăcări, compară imaginea cu una dintr-un film de groază.

”Din aproape în aproape, am înţeles unde sunt. Cunoşteam zona aşa că în câteva minute eram acolo! Eram deja cu faza lungă şi cu girofarul pornit, aveam lanterne, aşa că în câteva momente am văzut maşina, abandonată pe un câmp, cam la 50 de metri de drum. Când ne-am apropiat, imaginea era ca dintr-un film de groază… maşina era incendiată la interior, iar din portbagaj se auzeau ţipetele disperate ale femeii! I-am strigat şi eu la rândul meu „POLIŢIA!!”, ca să ştie că am venit să o salvăm. Nici nu ştiu cum am deschis şi cum am scos-o de-acolo, era foarte speriată, dar coerentă, era curajoasă! Din curajul acesta şi-a adunat puterea de a lupta, de a face ce trebuie ca să se salveze. Tot ea ne-a ajutat cu date să-l putem identifica pe agresor”, a povestit agentul, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta ar trebui sa primeasca tot atatia ani cat ar fi luat pentru crima cu premeditare, caci in cazul asta nu a fost crima pentru ca au ajuns politisti la timp pentru ca sa o salveze pe fata nu pentru ca nu ar fi vrut el sa o arda de vie,pai daca un om se apara de un bataus impingandul pe asta dupa care batausul se impiedica iar in cazatura se loveste cu capul de o bordura si moare,in cazul asta este vorba de un criminal,pecand in cazul tiganului este doar tentativa de crima caci fata a fost salvata.
1
1
Poate o coarda borata ca el!
1
1
GYCUTA di aparatori mai bine il caca GYCUTzA din KAKASTORY
1
1
Sau tras in teapa pana ii ies ochii ca la melc. Scarbosenia...
3
1
e o boratura care trebuie impuscat.
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303