REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Gigi Becali, 1 milion de euro cadou de nuntă pentru fiica sa. Câți bani au dat invitații

Gigi Becali, 1 milion de euro cadou de nuntă pentru fiica sa. Câți bani au dat invitații

Replica API 15 octombrie 2019 | 00:00 535

foto: Click!

Gigi Becali a fost socru mic pentru prima dată, așa că nu s-a uitat deloc la bani. Darul său de nuntă a fost unul grandios: a suportat toate cheltuielile și le-a dat cadou de nuntă mirilor un milion de euro. Invitații au lăsat și ei în plicuri în jur de 700.000 de euro. Pe lângă darul de nuntă, latifundiarul a vrut să le construiască Teodorei și ginerelui său o casă lângă el, însă a fost refuzat. Motivul este unul extrem de amuzant!

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost, cu siguranță, evenimentul anului 2019. De petrecerea care a avut loc în weekend a auzit toată țara, pentru că a fost una cu fast, la care s-au adunat peste 700 de persoane, iar invitații au fost aleși pe sprânceană. Machedoni, prieteni de-ai patronului FCSB, dar și familia, rudele și apropiații mirelui Mihai Mincu. Dacă s-ar descrie într-un cuvânt întreg evenimentul, acesta ar fi opulență, pentru că de la aranjamentele florale, până la meniu, haine și artiștii care i-au cântat Teodorei Becali la nuntă, totul a fost foarte scump, iar nota de plată a fost achitată de socrul mic, evident.

Latifundiarul din Pipera nu s-a uitat la bani nici atunci când a dat darul de nuntă. Teodora (23 de ani) și Mihai Mincu (27 de ani) au primit cadou fabuloasa sumă de un milion de euro. În semn de respect, se zvonește prin târg că Teodora ar fi decis să păstreze numele Becali și după căsătorie.

Când maestrul de ceremonii Cătălin Măruță i-a supus pe miri și pe părinții acestora la un test al sincerității, în care și-au mărturisit cu toții dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt, Gigi a făcut o mărturisire care i-a amuzat teribil pe cei prezenți. ”E un moment foarte important pentru mine. Eu am talent așa la vorbire, dar acum trebuie să spun ceva ce e în inima mea. Fără nicun fel de exagerare am să-l consider și am să-l iubesc exact ca pe un băiat al meu pe ginerele meu. E un băiat de aur, mă bcur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur, și de azi va fi băiatul meu. Am trei prințese și mai am acum încă un prinț. Acum Teodora e liberă. Am spus cât ești la mine, faceți ca mine, dup-aia, când vă măritați, faceți ca bărbații voștri. Acum ea nu vrea să facă nici casă în curte. Eu am vrut să le fac casă în curte, dar a zis «ce, să mă comande tata și când sunt măritată?!»”.

Momentul a fost delicios, iar invitații care au făcut roată ca să-l asculte pe Gigi au râs cu poftă. Petrecerea s-a terminat dimineața, iar plicurile au fost strânse de miri într-o cutie imensă. Se aude că darul ar fi ajuns la 1,7 milioane de euro, o sumă imensă, pe care cei doi miri vor s-o pună la adăpost. Nu de alta, dar au cam tot ce le trebuie și nu sunt nevoiți să cumpere nimic deocamdată. Până și luna de miere a fost un cadou pentru prospeții căsătoriți.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel tot prezentati pe puscariasul asta Becali , oaia neagra a societatii nostre. A pacalit mii de romani si acum arunca cu banii in vazul lumii sfidind bunul simtz. . Mii de familii nu au bani sa trimita copii la scoala , iar ticalosul asta face asemenea gesturi de idiot
2
1
asta vorbeste de parca ar fi singurul milionar din romania ..mai bine tacea din gura
4
0
Jefuitorul Romaniei - Gigi Becali, isi permite sa arunce cu banii la nunta. Institutiile statului, l-au lasat sa fure fara mila.
6
0
Ce promovati nulitatile astea, machedonimea asta laudaroasa si inculta?! Astia, sun obsedati de bani: "FARA NUMAR, FARA NUMAR", da. Daca au bani, ce le mai trebuie minte ... dupa arogantele, laudele si circul lor grotesc....??!! Auzi: "mirele-i de aur" dupa mintea lui gigi ... hi, hi...ha, ha... cand el a umblat cu toate prostituatele, crudutele,...etc. Despre ce vorbim !? Despre spectacolul grotes al machedonimii inculte si parvenite.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510