REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Gigi Becali a apelat la un designer vestimentar

Gigi Becali a apelat la un designer vestimentar

Valentina CAMARA 24 februarie 2023 | 00:00 555

Gigi Becali este unul dintre cei mai apreciați patroni din fotbalul românesc. Latifundiarul din Pipera este foarte atent la stilul său vestimentar. Astfel, patronul de la FCSB a fost surprins, de mai multe ori, în ținute vestimentare cum nu vezi la oricine. Noul look pe care Gigi Becali l-a abordat este creat chiar de Alexandru Ciucu. Cât valorează hainele pe care patronul de la FCSB le poartă.

Gigi Becali a apelat la un designer vestimentar

Gigi Becali a adoptat un nou look vestimentar. Patronul de la FCSB poartă chiar creațiile lui Alexandru Ciucu.

Gigi Becali investește într-un nou look. Hainele complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă, sunt noua vestimentație pe care patronul de la FCSB o afișează la majoritatea aparițiilor publice, din ultimul timp. Chiar dacă materialele sunt achiziționate de Latifundiarul din Pipera, acestea sunt croite, mai apoi, de către Alexandru Ciucu.

Și, cum anii trecuți apărea la costum, când venea vorba de aparițiile publice, iată că Gigi Becali s-a reprofilat și a abordat un alt stil vestimentar.

În ultimele interviuri acordate presei, patronul din fotbalul românesc a îmbrăcat haine de culoare neagră, pe care le accesoriza cu căciula.

Mai mult decât atât, în dreapta vestei-hanorac, pe care o are peste helancă, dar și pe căciulă, sunt brodate două cruci. Ambele semne sunt de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”. Ele înseamnă „Iisus Hristos biruiește”.

Alexandru Ciucu îi face noua ținută lui Gigi Becali

Designul pe care Gigi Becali l-a ales este un creator de modă din România. E vorba despre Alexandru Ciucu.

Materialele sunt achiziționate de Latifundiarul din Pipera, în timp ce de realizarea produsului finit se ocupă Alexandru Ciucu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IC XC NI KA Iisus Hristos Biruitorul Mortii.
0
0
Albanezu in n***u
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303