REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.1° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
33.1° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Gigi Becali a făcut accident cu Rolls-Royce-ul de 500 de mii de euro

Gigi Becali a făcut accident cu Rolls-Royce-ul de 500 de mii de euro

Victor ROTARU 12 noiembrie 2023 | 15:38 3473

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a fost implicat duminică, 12 noiembrie, într-un accident rutier, în zona Pipera, în urma căruia a scăpat nevătămat.

Gigi Becali a facut accident cu Rolls-Royce-ul de 500 de mii de euroGigi Becali a fost implicat într-un accident

Ce s-a întâmplat? Aflat la volanul bolidului, un Rolls Royce, Gigi Becali susține că s-a angajat într-o depășire în același timp cu șoferul din fața lui, iar pentru a evita impactul a intrat cu mașina în șanț.

Latifundiarul a precizat că a scăpat nevătămat și că mașina a fost avariată doar la nivelul roților. „Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț. Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț. Mașina? Doar roțile (n.r. - sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a precizat Becali.

Gigi Becali a facut accident cu Rolls-Royce-ul de 500 de mii de euroGigi Becali a fost implicat într-un accident

Accident și în septembrie

Gigi Becali a fost implicat într-un accident și spre finalul lunii septembrie, când Rolls Royce-ul său a fost lovit din spate undeva în sectorul 6 al Capitalei. „Eu eram oprit și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut nu avea nimic, nici mașina ei și nici a mea. M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nici o zgârietură mașina, unde e accidentul?”, a reacționat Gigi Becali atunci, potrivit gsp.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai, tu fiind mult mai destept, ai comentat sa nu cumva sa ramai mai prejos ca restul prostilor si sa fii si tu in rand cu ei! hahahaha. ba retardatule, daca erai destept, erai ocupat si nu aveai timp sa postezi la o stire de c***t care nu e de nici un interes. ce imi place sa citesc si sa va raspuns handicapatilor!!!
1
1
tu esti la fel de p***t. daca erai mai destept, nu te oboseai sa scrii despre el. iar mie imi place sa scriu prostilor ca tine.
2
1
Nea'Gigi era putin turmentat! Prima data a spus ca era in dreapta soferului si mai pe seara a sucit-o la Ploiesti sau Braila! A recunoscut ca era el! A imbatranit si asta! Nu si-a luat medicamentele de dimineata si nu si-a baut laptele de oaie cu cereale! Faci tu pe Gigi Duru, dar memoria iti joaca feste! Poate si vederea... Mergi la medicul de familie ,caci nu costa nimic! Fara nici o gluma, ai grija de Dumneata!
3
2
Binenteles ca media aservita americanilor si UE la acea vreme hulea fara dovezi Rusia.. o mizerie toata manipularea din media cu astea 2 razboaie.. tampit sa fii sa te mai uiti in gura lor. Unde au interes SUA, Istoria a aratat ca ies razboaie, tari distruse, oameni ce pleaca in pribegie. De la IRAK, AFGANISTAN, Primavara araba, razboiul terosismului, astea 2 razboaie de acum, ,,spaga" platita americanilor cu toata vanzarea de armament ( vezi ultimul contract pt tancurile Abrams) , totul pt bani.. jeguri ordinare
3
7
sunt iubit de toti cersetorii
4
2
mâine are sfințirea de biserica si de manastire facuta de el ,la Olanesti! A fost ispită !
4
3
Ce avetzi ma cu omul,de data asta poate spune adevarul,lasatil in pace pentru ca diseara F.C.S.Beul are un meci important si G.Becali in calitate de patron si antrenor trebuie sa-si pregateasca echipa.
8
2
acolo e si mintea lui - la nivelul rotilor.
5
6
Ce haine de vampir a inceput să poarte , cred ca ar beacsi sange doar sa fie mai tanar
11
3
Becali Oieru devenit speculant imobiliar, un nimeni absolut, care incearca prin fotbal sa devina cineva. Bai ciobane din moment ce erai prostala.u la scoala crezi ca aruncand cu bani te v-a respecta lumea?
12
8
Că a făcut oaia accident
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712