REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Gigi Becali a fost sunat de călugărul de la Athos care a împușcat un român

Gigi Becali a fost sunat de călugărul de la Athos care a împușcat un român

A.F. 5 august 2023 | 11:20 316

Omul de afaceri Gigi Becali spune că a fost sunat de călugărul care a împușcat din greșeală un muncitor român pe Muntele Athos. Omul de  afaceri spune că i s-a cerut ajutorul, așa că a decis să trimită o ambulanță de urgență să preia muncitorul și să îl aducă în țară, anunță Realitatea.

Gigi Becali a fost sunat de calugarul de la Athos care a impuscat un romanGigi Becali

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Consulatului General la Salonic, precizează, la solicitările presei, că a fost notificat telefonic, pe 2 august 2023, cu privire la spitalizarea unui cetățean român în localitatea Polygiros, ca urmare a unui incident soldat cu rănirea prin împușcare a acestuia, și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale pentru a obține informații suplimentare cu privire la identitatea și situația persoanei în cauză.

Potrivit informațiilor obținute de Consulatul General al României la Salonic, românul a fost supus unor intervenții medicale specifice într-o unitate medicală din zonă, iar o anchetă cu privire la circumstanțele producerii incidentului este în desfășurare.

Au luat legătura cu familia

Totodată, MAE precizează că reprezentantul Consulatului General al României la Salonic a pus la dispoziția familiei victimei datele de contact ale unui un avocat vorbitor de limba română și a solicitat poliției rapoartele detaliate privind împrejurările incidentului.

Consulatul General al României la Salonic continuă dialogul cu autoritățile locale, cu unitatea medicală și cu familia persoanei în cauză și acordă asistență consulară în vederea repatrierii.

Muncitorul român ar fi fost împușcat pe Muntele Athos de către un călugăr care trăgea după o pisică, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510