REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
29.3° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Gigi Becali a spus de ce nu pune un preot antrenor la FCSB! Cum are Vintilă postul asigurat pe viață

Gigi Becali a spus de ce nu pune un preot antrenor la FCSB! Cum are Vintilă postul asigurat pe viață

Replica API 9 iunie 2020 | 21:58 1008

Gigi Becali (61 de ani) a reiterat ideea că Bogdan-Argeș Vintilă va rămâne la FCSB chiar dacă echipa va rata titlul de campioană în acest sezon și chiar dacă va rata și calificarea în grupele cupelor europene. Altceva trebuie să îndeplinească antrenorul, pentru a avea postul asigurat.

Finanțatorul roș-albaștrilor este bucuros că Vintilă este un om pe calapodul său, din punct de vedere ecumenic.

”Vintilă rămâne la FCSB! El trebuie să facă ce a făcut și până acum. Rugăciune și biserică. Și rămâne la mine chiar dacă retrogradez”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Chestionat cum va reacționa dacă Vintilă va demisiona, Becali a replicat: ”Dacă-și dă demisia, nu există că nu i-o accept, dacă vrea să plece... Dar, vă spun ceva. dacă merge la biserică, e frate cu mine. Nu-l dau afară”.

Pus în fața unei astfel de afirmații, moderatorul emisiunii, Radu Naum, l-a întrebat pe milionarul din Pipera de ce nu pune la echipă un preot în funcția de antrenor. ”Preotul trebuie să facă liturghii, d-aia nu pun preot antrenor. O să vedeți voi! Țineți minte ce vă spun acum. O să vedeți, voi, reguli ce va face Dumnezeu”.

FCSB poate bifa al cincilea sezon la rând fără titlul de campioană în vitrină, așa că Becali a numit vinovatul.

”N-am luat titlul pentru păcatele mele. L-am luat pe Tudor, care este de 10 ori mai bisericos ca mine, l-am luat pe MM, care a luat-o și el pe calea asta, pe drumul credinței. O să vedeți voi, țineți minte. Pe mine nu mă interesează de antrenor, mă interesează să meargă la biserică.

Eu stau la masă, chiar dacă vine cel mai mare din lume, cu cel în zdrențe, care merge la biserică. Eu nu mai stau decât cu preoți, călugări și călugărițe”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gigi baiete , imbatrinestzi si tot mai natarau devii ,te-a incalecat Prodanca ,pune-o antrenoare ,fata ei a ajuns si aia "specialista".orice ciocan il face teapan!!!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016