REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
31.8° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Gigi Becali, declarație halucinantă după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani

Gigi Becali, declarație halucinantă după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani

A.F. 15 septembrie 2023 | 00:00 2232

La aproximativ un an după ce a fost suspendată temporar din tenis fiind depistată pozitiv la un control antidoping efectual la US Open 2022, Simona Halep a aflat că a fost suspendată pentru patru ani din orice activitate sportivă.

Gigi Becali, declaratie halucinanta dupa ce Simona Halep a fost suspendata patru aniGigi Becali

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV despre pedeapsa drastică pe care a primit-o Simona Halep.

„La ce nu mă pricep, cum să vorbesc? Eu văd prisma banului, eu așa o văd. Adică, dacă vedem lucrurile spirituale, atunci, da, dar, dacă vorbim de lume, trebuie să includem banii, că, fără bani, nu se poate. Simona, ce? Are bani, milioane de euro…

Nu știu, din punctul meu de vedere. Probabil ea e afectată ca sportivă, vrea să mai joace. A făcut bani. Să se liniștească, să fie sănătoasă și să își vadă de viața ei, că are bani, milioane, să nu o mai afecteze așa de tare. Totul numai pentru bani în lumea asta. Nu mai câștiga și ea mult acum. A câștigat ea bani, milioane, are bani, 30-40 de milioane de euro, să fie sănătoasă.

Dacă era să deranjeze, îi făcea o manevră înainte, când era numărul unu mondial și numărul doi mondial. Îi făcea acum, când e altul un umăr mai încolo?”, a spus Gigi Becali, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E raca mare intre farsilotzi :)))))) se speria becali ca il prinde din urna tasu lu simona cu milioanele :)))
1
0
Becali este si nu este ipocrit pentru ca el face afacerile dubioase in Romania si le face cu finul lui si altzi prieteni din fotbalul Romanesc deci chiar daca este prins se rezolva cu judecatori coruptzi din Romania,a intrat el si altzi in puscarie in dosarul oamenilor din fotbal pentru ca societatea verilor sai cu Gica Popescu director vindea fotbalisti din romania cu un pretz si in acte trecea alt pretz mai mic pentru ca sa plateasca impozit mai mic la stat lucru facut pubic de italieni caci organele de control din Romania dormeau ca si in cazul in cazurile altor evazionisti fiscali care au facut evaziuni de sute de milioane de euro si nu i-a vazut nimeni;ori ce crezi tu ca daca S.Halep era judecata de un tribunal din Romania era gasita vonovata de judecatori romani ?,eu nu cred.
3
1
Ipocrit Becali. El de ce nu renunta ? are milioane, zeci de milioane de euro si inca face afaceri si castiga milioane. de ce nu renunta?
3
0
Aici are dreptate Becali,Simona a castigat destul din tenis acum numai are rost sa se consume,ce-a fost a fost asta e viatza merge inainte,ca numai este un exemplu in sport cu sau fara vina ei nici nu conteaza.
3
1
in capul tau este varza. strainii se mira cum un tip ca el a facut bani in romania.
4
2
Blestemul tatalui Stere troscangiul, ai vazut bai zgarcitule, manca-i beai la restaurante si nu lasa-i nimic, plateste fiita pacatele tale de hodorog imputit, ca miroseai a transpiratie nespalatule
9
4
Puscariasul Becali cam are dreptate aici.
9
7
Lunga si pe-a doua!...
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712