REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Gigi Becali intervine în scandalul bisericii din zona Macul Rosu: "O să vorbesc eu cu primarul"

Gigi Becali intervine în scandalul bisericii din zona Macul Rosu: "O să vorbesc eu cu primarul"

Replica API 11 iunie 2022 | 00:00 3895

Gigi Becali a vorbit în direct la Realitatea PLUS despre situația bisericii din Constanța care ar urma să fie dărâmată. Omul de afaceri este dispus să construiască el o altă biserică.

"Dacă s-a construit ilegal, normal ar trebui să se facă niște acte că să intre în legalitate. Dacă a dat judecătorul așa, nu ai ce face. Trebuie să se salveze sfântul altar. Teodosie să ia măsuri să facă un mic paraclis și după aia să se demoleze, dar acolo sfântul altar să fie protejat, nu ai cum să treci peste. Asta e părerea mea. Sau să se ajungă la o concluzie cu primarul din Constanța, o să vorbesc și eu cu el, că să facă o biserica nouă, una frumoasă, peste asta, că asta nu e o biserica frumoasă din ce văd eu la televizor. O să vorbesc cu primarul dacă e el de acord eu o dărâm eu și fac altă în locul ei, biserica adevărată, frumoasă, cu turle. O să iau legătură cu primarul. Biserica nu se demolează așa că bagi buldozerul în ea, se demolează așa cum spun sfintele canoane", a declarat Gigi Becali la Realitatea PLUS.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai e pe trotuar pe bulevard...Ce naiba.. Incarcati cosmelia pe trailer si la mereni cu ea...
0
0
Saracul Becali, acum trage ponoasele la anii cand se umfla in pene. Asta e, si-a facut-o cu mana lui. Dar vad ca si daca zice ceva bine si corect, tot e injurat si denigrat ca atunci cand zicea aberatii. Asta arata cam ce grad de discernamant are poporul asta. E grav ca nu prea se vede un viitor. Si mai grav e ca cei care comneteaza agresiv sunt cei care stiu si sunt specialisti in orice: biserici, virusuri, politica, sport, etc. Halal popor, u toti bineninteles, dar o mare parte.
0
0
Cautati pe youtube "little tour in the Agios Nikolaos little Church - Mykonos island GREECE". Parerea mea este ca se poate face o bisericuta cu design exterior asemanator si marime asemanatoare, mai ales ca este mai inalta, este in spiritul ortodox si designul actualelor biserici romanesti. Iar la interior sa fie pictata frumos, totul modern si dupa modelul celor romanesti. Nu stiu exact care este problema cu obtinerea autorizatiei, dar poate se face. Ar fi clar mai bine decat fosta biserica, pentru care, sa recunoastem, multi nici nu dadeati doi bani pana in prezent, poate acum dati.
10
0
Tot felul de comentatori ,de neamuri proaste ,analfabeti care-si dau si ei cu parerea cu jigniri ,pentru ca asa traiesc, asa sunt si in viata de zi cu zi!
1
0
Cum a spus si Iisus, ii dam dar Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu. Astia care instigati la violenta, la pus in fata "buldozerelor" si alte aberatii primitive, extremiste si non-crestine, asta incalca din start ideea de a intoarce si celalalt obraz, instiga la ura fata de aproape, la aruncat cu pietre etc. Deci terminati cu fanatismul religios, ca Dumnezeu ne-a lasat sa cladim biserici in suflete, nu pe pamant. E adevarat, betoanele duc mai departe viziunea noastra, raman ani de zile, dar nu va abateti de la adevaratul sens al ortodoxiei,ca va transformati in antihristi ca rusii
1
0
Putem transforma o problema intr-un avantaj. Costurile nu cred ca ar fi mari si daca va doriti cu adevarat sa ajutati si nu sunteti doar scandalagii in interes politic precum Diana Sosoaca si falsii crestini din A U R, atunci implicati-va cu donatii si alte solutii. Eu cred ca se poate rezolva, am incredere. In cel mai rau caz, vor face o troita ortodoxa. Daca nu se vrea asta, inseamna ca sunt rau intentionati. Deci distrus complet si lasat spatiu verde este exclus, din punctul meu de vedere. Repet, daca vor face asta, inseamna ca sunt rau intentionati cu adevarat. Legea e lege, o respectam.
1
0
In Grecia se fac multe bisericute ortodoxe mici si sunt chiar frumoase. Cred ca se numesc CAPELE ORTODOXE, sunt foarte frumoase. Poate se poate autoriza si reface aici o bisericuta mica, legala, care sa fie mai mare decat o troita si putin mai micuta decat actuala "magazie". Cu un altar frumos, modern, totul civizilat. De multe ori nu sunt de acord cu Becali si am motivele mele, dar de data asta cred ca se poate reface biserica actuala, la o marime mai mica, dar mai inalta, "mai ortodoxa" si care sa aiba un design exterior mai placut, mai in spiritul ortodox. Tot raul spre bine, nu?
1
0
Daca vreun minoritar, isi facea o cosmelie cu turnuletze sau cu stalp de iluminat prin acoperis in acea zona, tot asa ieseati sa manifestati? Nu sunteti de acord cu hoatararea definitiva a istantei ? Atunci nu va mai plangeti ca traiti intro societate bolnava, nu va mai plangeti ca aveti pensiile mici. Asta va doriti, dupa cum reiese. Asculta-tii pe de alde shoshoaca, haur, si cei cu sutane poleite cu aur. Ei sunt viitorul. Viitorul dezastru.
0
0
SCURSURILE SOVIETICE PUTINISTE ale Romaniei : FE.CALI, SCROFOACA, teoDOSie !!!
0
0
Sa nu intrii din nou in duba lui dumnezeu
1
0
Faci pe mortii ma-tii ciobane. Tu crezi ca centrul orasului e la tine pe oierie. Sa ne cacam pe cotetzu ala si pe altaru vietii cu prietenii tai imaginari cu tot.
3
0
Cate dislike-uri pe-aici. Plin de machedoni ce put a branza prin comentarii. Sa ne cacam pe ciobanuu vostru. Idolu machedonilor. Cand scoala nu-i , macar la oi.
3
0
Ciobanu a zis ca se ofera el sa construiasca alta biserica. Asta e ideea. De asta il suna pe Verigilica. La modul sa nu bage buldozeru sa o darame civilizat nu ca si cum e iltima taraba din pata brick.a zis ciobanu ca daca nu are acte sa fie dsramata dar nu ca pe o cazatura.numai fiti nasoi. Oricim nu l lasa Teodosie Spagoveanu sa faca el biserici in Cta. Ca numai ia el spaga. A facut ciobanu peste tot biserici numa in Cta nu ca nu l a lasat Spagoveanu.asta e zona lu Teo.nimeni nu sufla n front pe zona lui. E un Area Manager desavarsit. Daca nici CEO ul Bisericii Romanesti n are ce sa i faca
0
0
sa faci o alta biserica pe trotuar? Asta numa ciobanu putea spune!
0
0
din cauza la astia am ajuns aici noi romanii . nu mai avem nimic in romania fotbalul este mort , scoala este moarta generatiile distruse si ei se distreaza cu banii furati
0
0
Oricati bani ai avea in lumea asta , tot cioban analfabet mori.
1
0
Tara lui lasa ca dau eu un telefon. Poate te duci la puscarie si pentru trafic de influenta.
0
0
Sa ii s**i p**a lu primaru
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513